Yanılmaz: 'Güç birliği yapılması lazım!'

Katıldığı canlı yayın programında Elazığspor ile ilgi değerlendirmelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, birlik çağrısında bulundu

Yanılmaz: 'Güç birliği yapılması lazım!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kanal 23’te yayınlanan Ajanda programına konuk olarak, Elazığspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Geçmiş yıllarda temsilcimiz adına girilen risklere rağmen yapılabileceklerinin en iyisini yaptıklarını dile getiren Başkan Yanılmaz; “Elazığspor, geldiğimiz yıldan beri, sporcu bir kimliğe sahip olarak söylüyorum; kalbimizde, gönlümüzde, heyecanını eksik etmeden yer aldı ve ölünceye kadar da yer almaya devam edecek. Bizim marka değerimiz ve önemli bir değerimiz. Nasıl ki geçmiş yıllarda Elazığspor’a yapılabileceklerin en iyisini yaptık, bütün risklere rağmen yapılabilecek olanları yaptık ve yine yapmaya da devam edeceğiz. Elbette ki imkanlar çerçevesinde. Elimizde imkan varsa bunu yapacağız. O imkanları en iyi şekilde Elazığspor’a değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

“TEK MUHATAP BELEDİYE DEĞİL”

Bordo-beyazlı yönetimle proje bazında iletişimde olduklarını dile getiren Başkan Mücahit Yanılmaz, Tetiş Yapı Elazığspor ile ilgili tek muhatabın belediye olmadığını, bütün dinamiklerin ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi. Başkan Yanılmaz; “Bu mahiyette yönetimle proje geliştirme üzerine sürekli görüşüyoruz. Proje geliştirme imkanı olduğu anda biz o projeyi Elazığspor’un lehine en iyi şekilde değerlendirip, geliştirip Elazığspor’a teslim edeceğiz. Elbette şunu da belirtiyorum; Elazığspor ile ilgili yapılacak olan çalışmaların tek muhatabı belediye değil. Elazığspor bu şehrin bir marka değeri. Belediyenin bir marka değeri değil, şehrin bir marka değeri. Şehrin bütün kesimlerinin, bütün taraftarların, bütün sanayicisinin, tüccarının, siyasilerinin Elazığspor ile ilgili hemfikir olması lazım. El birliği ve güç birliği yapılması lazım. Bu çerçevede milletvekillerimizle, sanayicilerimizle, işadamlarımızla görüşüyoruz. Birlikte hareket ederek nasıl bir sonuç alabilirizin istişarelerini ve görüşmelerini yapıyoruz. İnşallah olumlu sonuçlar alacağız” ifadelerini kullandı.