YANILMAZ'I DİNLERKEN

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, geleneği devam ettirdi ve göreve geldiği günden bu güne gerçekleştirdiği hizmetleri 'Hizmette 2

YANILMAZ'I DİNLERKEN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, geleneği devam ettirdi ve göreve geldiği günden bu güne gerçekleştirdiği hizmetleri “Hizmette 2. Yılımız” adıyla basına anlattı.

Başkan Yanılmaz, geçmiş iki yıl hizmetlerinin yanında 2016 yılında gerçekleştireceği projelerini de görücüye çıkardı.

Öncelikle ifade etmek gerekir ki Başkan Yanılmaz, Elazığ’da hizmet kalitesiyle birlikte toplantı format, sunum tekniği ve salon tanziminde de bir kalite ve seviye getirdi.

Bu nedenle bizlerde  şehrin yeni yüzü ve yaşam merkezi Kültür-Park’ın yolunu tuttuk.

Bizleri güler yüzü ve işini profesyonelce yapan Basın ve Özel kalem müdürlüğü personelleri karşıladı.

Toplantı öncesi kahvaltı programı vardı ve bizler yine özel dizayn edilmiş Dünya Mutfağı’nda meslektaşlarımızla sohbet eşliğinde kahvaltımızı yaptık. Kahvaltılı toplantılar, uzun süre görüşemediğimiz  meslektaşlarımızla buluşma ve hasret gidermeye de vesile olduğundan bizlerin severek katıldığımız programlar oluyor.

Sabahın erken  saatlerinde mesleki tabirle bizim sektörde kuş uçmadığı saatlerde yapılan basın toplantıları hem bizler hem de haberi işleyip bir gün sonra okurlarına duyurmak için uzun bir zaman fırsatı vermiş oluyor.

Başkan Yanılmaz’ın davetine katılım yüksek yoğunluklu yaşandı. İş yoğunluğu ve yöneticilik mesleği bulunan değerli bir-iki isim dışında şehrimiz medyası salondaydı. Ulusal, yerel medya kuruluşları ve ajans temsilcileri de toplantıya katılım gösterdiler.

Gazeteci  cemiyetleri ve başkanları da toplantıya iştirak ederek şehrin meselelerine olan ilgilerini gösterdiler.

Kahvaltının ardından Mamuratül Aziz salonuna geçtiğimizde ciddi anlamda etkilendiğimi söylemekte bir sakınca  görmüyor. Salonun mükemmel düzenlemesi, basın mensuplarına ayrılan alanın tribünlerle yükseltilmesi, sahne düzeni, sunum ve görsellik tam anlamıyla mükemmel ve Elazığ’da bir ilkti. Bundan sonra diğer kurumlarında örnek alabileceği bir format olarak kayıtlara geçti.

Başkan Yanılmaz, iki yıl süre ortaya koyduğu hizmetleri anlattı. Her bir hizmet, yine o hizmete ait görüntülerle led ekrandan sunuldu. Göreve geldiğinden itibaren şehrin çehresinde görünen değişiklikleri eski ve yeni görüntüleri ile basın mensuplarıyla paylaştı.

2016 yılı projelerinin de sunumunu yapan Başkan Yanılmaz, en çok gurur duyduğu hizmetler arasında şehrimizin ana arterlerinin 3 şeride çıkarılması ve yeni yüzüyle halkımızın takdirini kazanan Zübeyde Hanım Caddesi oldu. Bu uygulamanın bir çok cadde ve bulvarlarda da devam edeceğini belirten Yanılmaz, cenaze hizmetlerinde getirdiği yenilikler ve kolaylıklar sebebiyle de dua ve takdir aldığını söyledi.

Toplantının sonunda gazeteci arkadaşların içten, samimi ve sırf öğrenme amaçlı sorularına başkan Yanılmaz da aynı samimiyetle cevap verdi.

Bilmediği konularda açık yüreklilikle “bu konuda bilgim yok” diyebilme erdemini gösterdi.

Tebrikler Sayın Başkan…

Elazığ’a yaptığınız hizmetleri takdir etmemek elde değil…

İnşdigerah daha nice  yıllar  hizmet etmeniz temennisi ile…

Dün yapılan  toplantıda çıkan sonuç şu oldu: Belediye Başkanı, Gazeteciler, yazarlar ve tüm şehir insanın tek derdi var o da Elazığ’ı bir adım daha ötreye taşımak. Bu konuda herkes elini taşın altına koymaya razı ve hiç kimsenin B planı yok. Yanılmaz’ı dinlerken herkesin tek olan bir A Planı var. O da Elazığ, Elazığ, Elazığ…