Vücut geliştirme sporcuları Elazığ'dan destek bekliyor

Elazığ'da bu yıl Türkiye şampiyonu olan Selçuk Dönmez ve Türkiye Üçüncüsü Serdal Topal Hakimiyete özel açıklamalarda bulundu.

Vücut geliştirme sporcuları Elazığ'dan destek bekliyor

TÜRKİYE ŞAMPİYONU SELÇUK DÖNMEZ DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR 

Vücut geliştirme sporuyla uzun yıllardır ilgilenen Selçuk Dönmez, 2024 yılında düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak birinci oldu. 2025 yılı itibarıyla bu sporu profesyonel olarak beş yıldır yapan Dönmez, Türkiye şampiyonluğunu kazanarak milli takımda dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Vücut geliştirme sporcuları Elazığ'dan destek bekliyor

Dünya şampiyonası hazırlıkları sürerken, Dönmez, 23 Eylül'de milli takım olarak şampiyonaya katılacaklarını belirtti. Ancak, bu süreçte bazı maddi sıkıntılar yaşadığını da ifade etti. Özellikle 40 yaş üzeri sporcular için federasyonun destek vermediğini belirten Dönmez, yol masrafları ve diğer maddi yükleri kendilerinin karşılamak zorunda kaldığını vurguladı. Dönmez, "Yarışmaya katılım masraflarının yanı sıra, beslenme ve kullandığım ürünler gibi birçok giderim var. İş insanlarımızdan, milletvekillerimizden ve belediye başkanımızdan destek bekliyorum. Çok büyük bir destek olmasa bile, katkı sağlanırsa çok mutlu olurum," dedi. 

SERDAL TOPAL, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK GÖZÜNÜ CUP YARIŞMASINA DİKTİ 

1993 doğumlu Serdal Topal, vücut geliştirme sporuna 2019 yılında adım attı ve son üç yıldır profesyonel olarak bu sporu yapıyor. 28-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenen milli takım seçmelerinde Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde eden Topal, şimdi ise Ekim ayında Antalya'da düzenlenecek olan Cup yarışmasına hazırlanıyor.Vücut geliştirme sporcuları Elazığ'dan destek bekliyor Elazığ’ı temsil ederek başarıyla dönmeyi hedefleyen Topal, "Allah’ın izniyle Cup yarışmasında da başarılı olmak için elimden geleni yapacağım," dedi.