Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yazıkonak'ta Zülfü Kartakgül'den Miting Gibi SKM Açılışı
Haber Merkezi
Haber Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yazıkonak'ta Zülfü Kartakgül'den Miting Gibi SKM Açılışı

YRP Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, miting havasında SKM açılışı gerçekleştirdi.

Onlarca araçtan oluşan konvoyla belde halkını selamlayan YRP Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, Yazıkonaklı vatandaşların yoğun katılımı ile SKM açılışını yaptı. Açılışa  YRP MKYK üyesi Mehmet Tan, Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Selamlama konuşması yapan YRP MKYK üyesi Mehmet Tan “Onun yüreğinde sizin sevdanızı onun yüreğinde Yazıkonak’ın makus talihini değiştirme sevdası var” dedi.

 

İl Başkanı Ömer Ateş ise “Zülfü Kartakgül, istihdam belediyeciliği ile sizlere yatırım yapmaya karar vermiş.  İnsanların hayırlısı insanlara hizmet edendir hadisi şerifine mazhar olmak için sizlere hizmet etmeye karar vermiş. Zülfü beye şimdiden hayırlı olsun diyorum. Yazıkonak halkı, bu topluluk bu heyecan bunu müjdeliyor” ifadelerini kullandı.

Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Yazıkonaklı vatandaşlara gönderdiği selamları ileterek konuşmasına başlayan Kartakgül “Biz buraya yeni gelmedik. 1986 yılında büyük amcamız rahmetli Kerim Kartakgül Yazıkonak’ın ilk belediye başkanlığını yapmıştır. Belediye binası, altyapı, su deposu, çevre düzenlemesi, personel yok hiçbir şey yok.  Amcam nur içinde yatsın belediye binasını da yaptı, altyapıyı da yaptı. 80 hemşerimizi kadrolu işe başlattı. Hiç ayrım yapmadı. Duygusal konuşup mağduriyet edebiyatı da yapmadı” dedi.

Yazıkonak’taki diğer adayları partisine katılmaya davet eden  Kartakgül “  Naz etmeyin. Gelin hilal ile başağın gölgesine Yazıkonak’ı kurtaralım. Bizim partimizin gönlü ve kapısı açık. Hizmet mi istiyorsunuz gelin hizmeti beraber yapalım. Yazıkonak’ı geliştirmek mi istiyorsunuz gelin beraber yapalım. Diğer belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum.  Biz kişisel ihtiraslar üzerine siyaset yapmıyoruz. Biz vizyonu geniş önce ilinde sonra bölgesinde pilot bir belde yapmak için milli görüş sancağını dikmek eşit ve adil bir yönetim için bu yola talip olduk” diye konuştu.

 

EN GÜÇLÜ OLDUKLARI DÖNEMDE YAPAMADIKLARINI ŞİMDİ NASIL YAPACAKLAR

Yazıkonak’taki diğer belediye başkan adaylarının başkanlık yaparken yapmadıklarını bu dönem proje olarak tanıtmalarını eleştiren  Kartakgül “ Ayaz bey 2014-2019  belediye başkanlığı yaptığında iktidarları en güçlü dönemdeydi. O zaman yapamadıklarını şimdi nasıl yapıyor. Sizin aklınızla bunlar alay mı ediyor? Siz bir fırsat vermediniz mi, o gün belediye teslim ettiniz o gün yapmadılar. Akabinde Yazıkonak’ı Türkiye’ye reklam ettiler. Ne dediler reklamın iyisi kötüsü olmaz. Google’a yazıyorsun tespih, kayısı, takım elbise faturası o dönemki icraatlar ortaya çıkıyor. Sizin aklınızla alay etmesinler, iradenize ipotek koymasınlar. Ayaz bey kadınlara, gençlere yönelik bir çalışma yapmadı.  Kendi elleri arkasında önde yürüdü makam arabası arkasından geldi” diye ifade etti.

 

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı’nın bir dönemde 3 defa parti değişmesini eleştiren Kartakgül “ Niye Büyük Birlik Partisi’ne gittin. Kapat kapını gel. Kardeşin buradaydı. 5 yılda 3 forma değişilmez. Sergen Yalçın’ı geçtin Hatif abi böyle olmaz. Bu millet sana yetkiyi verdi. Hatif abi telefonlara cevap vermiyorsun. Niye vermiyorsun biliyor musun? Bu iş senin işin değil. Hatif başkanım hangi sözünü tuttun. Yeni belediye binası çok mu şarttı? Sende iktidar gücü de vardı. TOKİ ile konuşup eski belediye binasının yerini yıktırıp bedava bir yer yaptırsaydın. 16 milyonluk para ile de fabrika açsaydın. Bu millete istihdam alanı açsaydın ama vizyon yok. Dertte değil” diye kaydetti. Konuşmalarına ardından protokol tarafından kurdele kesilmesinden sonra SKM'nin açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Videolar