Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da Büyük Gazze Yürüyüşü Gerçekleştirildi
Haber Merkezi
Haber Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da Büyük Gazze Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Elazığ'da toplanan binlerce kişi İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırımı kınadı.

Elazığ’da El Aksa Platformu tarafından “Yeter artık bitsin bu soykırım” temasıyla düzenlenen Büyük Gazze Yürüyüşü için yaklaşık 4 bin kişi bir araya geldi.

 

İzzetpaşa Camii’nde ikindi namazına müteakip Gazze’de katledilen Filistinliler için gıyabi namazı kılındıktan sonra cami önünde toplanan kadın ve çocukların da  katıldığı binlerce kişiden oluşan siyasi ve STK temsilcilerinin içinde bulunduğu  grup ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile tekbir getirip  “Hamas’a selam direnişe devam, katil İsrail Filistin’den defol" sloganları eşliğinde Gazi Caddesi’nden yürüyüşe geçti.

 

Zübeyde Hanım Caddesi’nden yürüyüşe başlayan ve yüzlerce kişiden oluşan ikinci grup, Gazi Caddesi'nden gelen binlerce kişi ile Cumhuriyet Meydanı’na  buluştu. Kuran-ı   Kerim tilavetinin okunması ve Gazze’de savaşın bir an önce bitirilmesi yönünde konuşmalar yapıldı. Filistinli öldürülen çocuklar için yazılmış olan şiir seslendirildi. Basın açıklamasınından sonra Doğu Türkistan ve Gazze’de uygulanan zulmün bitmesi için dualar edilmesinden sonra miting olaysız bir şekilde sona erdi.

Yeni Videolar