Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Çocukluk Hayalimizi Gerçekleştirdik'
Başak MERAL GÜNDÜZ
Başak MERAL GÜNDÜZHakimiyet Gazetesi/Muhabir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'Çocukluk Hayalimizi Gerçekleştirdik'

Küçük yaşlardan itibaren müziğe karşı ilgileri olan hem okuyup hem de müzikle daima iç içe olan öğrencilerle röportaj gerçekleştirdik.

Can Kaplan: "Bir yandan okuyorum bir yandan müzik işiyle uğraşıyorum.2004 Elazığ Harput doğumluyum. Fırat Üniversitesi Harita Kadastro son sınıf öğrencisiyim. Küçüklükten müziğe karşı ilgim vardı. Gençlik ve Spor Bakanlığında gönüllü gencim. Bakanlığın destekleriyle etkinlikler yapıyoruz genç yetenekleri buluşturma amaçlı sosyal paylaşımlarda bulunuyoruz Instagram hesabımızdan şarkılar söylüyoruz. Arkadaşlarla burada tanıştık ve bir grup olduk."

 

Muhammet Metin Kurt, "müziğe çocukluktan gelen bir merakım vardı. Sınava hazırlanıyorum hukuk okumak istiyorum. Müzik bana çok fazla şey anlam ifade ediyor. Müzik üzgünken arkadaşın olabiliyor. Neşeliyken seni daha da bir neşelendirebiliyor. Ruh haline göre sana uyum sağlayabiliyor. Müzik benim için bir tutku. İçten gelmesi çok önemli. Kendimi yenilemek için yaptığım şeyler var."

Ali Emirhan Turan, "ben de sınava hazırlanıyorum hukuk okumak istiyorum. Yüzücüyüm.9 yıldır profesyonel yüzme sporu yapıyorum. Son zamanlarda su topuna geçtim."

 

Muhammet Furkan Çelik, "Ben de sınav öğrencisiyim. Adli Bilişim Mühendisliği okumak istiyorum. Profesyonel yüzücüyüm. Arkadaşlarla burada tanıştık. Onlara eşlik ediyoruz bu durumdan da çok memnunuz."

Her gençte bir müzik zevki vardır önemli olan o müziği güzel söylemek veya iyi bir çalgı ile çalmak değildir. Önemli olan, o müzikten zevk almaktır.

Müzik bir sanattır ve sanat ise o halkı şenlendiren şeylerden biridir.

 

Bu yüzden o halkın devleti, okulları, milleti gençlere müzik zevkini geliştirmeliler ve bunun için gençleri çeşitli etkinliklere yönlendirebilirler.

Unutmayalım ki; müzik hayatın bir parçasıdır.

Yeni Videolar