Vergi Ödemelerinde Son Gün 31 Mayıs

Elazığ Belediyesi emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ilk taksiti ile 7256 kanun kapsamında yapılandırılan borçların 3. taksit son ödeme süresinin 31 Mayıs 2021 tarihinde sona ereceğini duyurdu.

Vergi Ödemelerinde Son Gün 31 Mayıs
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; '2021 yılına ait bina, arazi ve arsalar için  tahsil edilen emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan-reklam vergisinin 1. taksiti ile  7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 3.taksitine ait ödemelerin 31 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.  

Mükelleflerimiz ödemelerini; 31 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00’e kadar Elazığ Belediyesine ait tüm tahsilat büroları ve ebelediye.elazig.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Anlaşmalı bankaların banka kartı ve kredi kartı ile ödenmesine de imkan tanınmaktadır. Ayrıca, içinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle tahsilat bürolarında yoğunluk oluşmaması adına vatandaşlarımızın ödemelerini son güne bırakmamalarını önemle rica ederiz.' denildi.