Vekil Keleş'in çabası takdir topluyor

Fırat Üniversitesi'nde yaptığı başarılı çalışmaların ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesine Başhekim olarak atanan ve burada gösterdiği çaba, gayret ve vatandaş odaklı yönetim anlayışıyla hastanenin devrim yapmasında büyük pay sahibi olan Prof. Dr. Erol Keleş, Milletvekilliği döneminde de Ak partili milletvekilleriyle uyum ve koordinasyon içinde Elazığ ve Elazığlılar için ortaya koyduğu azimle takdir topluyor.

Vekil Keleş'in çabası takdir topluyor

 Ak Parti’den 1. Sıra Milletvekilliği açıklandığında listenin en heyecan verici isimlerinden biri olan Prof. Dr. Erol Keleş, seçildiğinden bugüne kadar geçmişte kendisini gönüllere sokan yönetim anlayışını siyasi çizgisine de yansıtarak hem vatandaşların en ulaşılabilir vekili olmayı hem de şehir adına somut hizmetler kazandırmayı başararak kendisine oy veren seçmenin yüzünü kara çıkarmadı. Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in özellikle kendi alanı olan sağlıkta gösterdiği çaba Elazığ’ın en ücra sokaklarına bile yayılarak halkın takdirini kazanmış durumda.

Vekil Keleş'in çabası takdir topluyor

2. HASTANE GAYRETİ

Prof. Dr. Erol Keleş, Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin mevcut binasının artık ihtiyaçları karşılamadığını ilk olarak vekil seçilmeden önce Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamış ve yeni bir hastane yapımı için Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirterek Elazığ’a bir hastane daha kazandırılacağı müjdesini vermişti. Prof. Dr. Erol Keleş, seçildikten sonra da bu sözünün arkasında durarak Elazığ’a bu hastanenin kazandırılması adına büyük bir çaba gösterdi ve yeni hastane yapım aşamasına geldi.

İHTİYAÇLARA NOKTA ATIŞI

Kendi alanı olan sağlıktaki liyakati her cümlesinde hissedilen Prof. Dr. Erol Keleş’in şehrin sağlık konusundaki ihtiyaçları ile ilgili nokta atışı tespitleri ve bu eksikliklerin giderilmesi için ortaya koyduğu gayret Keleş’in halkın gönlüne girmesinde başka bir etken olarak görülüyor.

Özellikle şehir merkezindeki hastane ihtiyacı için de nokta atışı bir proje ortaya koyan Prof. Dr. Erol Keleş sayesinde atıl vaziyette bulunan eski askeri hastane Rızaiye Devlet Hastanesi olarak 150 - 200 yataklı, 4 adet ameliyathane, 2 adet yoğun bakım alanı ile kısa bir süre içerisinde Elazığ’a hizmet vermeye başlayacak.

Vekil Keleş'in çabası takdir topluyor

Bunun yanında 24 Ocak depremi sonrası hasar alarak yıkılan eski Sigorta Hastanesi de Prof. Dr. Erol Keleş'in çabaları sonucu; Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, -Aile Sağlığı Merkezi, Özel binada sağlık hizmeti veren Yenimahalle 2 nolu Aile Sağlık Merkezi'nin (5 birimi) ve Yıldızbağları Aile Sağlık Merkezi'nin (2 birimi) taşınması, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliği, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Eğitim Merkezi Binaları ile UMKE ve Afet Depoları, Konferans ve Toplantı Salonu, Arşiv ve Depolarının bir arada olduğu sağlık üssü haline getirilecek.

YÜZLERCE DOKTOR ATAMASI

Şehrimizin en önemli sorunlarından biri de özellikle bazı alanlarda doktor bulunmamasıydı. Prof. Dr. Erol Keleş’in çaba ve gayretleriyle Elazığ’da bu sorunun çözümü için ciddi adımlar atıldı. Başta Çocuk yeni doğan, çocuk hematoloji ve onkolojisi gibi alanlarda olmak üzere Elazığ’a yüzlerce doktor ataması yapıldı.

MİLLETVEKİLİ PROF. DR. EROL KELEŞ, ŞEHRİN TÜM SORUNLARI İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Sağlık alanındaki bu üst düzey çabanın yanında diğer sorunlar için de büyük bir mücadele veren Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, başta Pertek Köprüsü, sulama projeleri gibi sorunların çözümü için çok büyük uğraş vermesinin yanında sosyal medyayı da aktif olarak kullanıp bilgi kirliliğinin önüne geçmek adına vatandaşların ve medyanın süreçler hakkında en doğru ve en hızlı bilgiyi almasına katkı sağlıyor. Yapılan her işlem ve atılan her adımla ilgili bilgi veren Erol’un bu anlayışı da takdir ediliyor.

Vekil Keleş'in çabası takdir topluyor

TEMASLAR VE ZİYARETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, proje ve sorunlara olan hassasiyetinin yanında şehrin her karışında, ilçelerde, beldelerde ve mahallelerde ilimizin tüm dinamikleriyle bir araya gelerek kendisine iletilen tüm sorun, beklenti ve talepleri ilk ağızdan dinleyerek çözüm üretme gayreti gösteriyor. En ulaşılabilir vekillerden olan Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in gönüllerde taht kurmasının en büyük etkenlerinden biri de bu anlayışı olarak görülüyor.

MECLİS’TE DE AKTİF VEKİL

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, vaktinin çoğunu Elazığ’da geçirmesinin yanında Ankara’da gerek yüksek bürokrasi gerekse de bakanlarla kurduğu yakın ilişkiler nedeniyle de dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bunun yanında Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in TBMM’de sık sık söz alması hem Elazığ’ı hem Elazığlıları hem de ülke gündemine ilişkin açıklamaları Elazığ halkı tarafından büyük bir beğeni ile karşılanıyor.

Vekil Keleş'in çabası takdir topluyor

SİVRİCE’NİN GURURU

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, şu ana kadar yaptığı çalışmalar ile kendi memleketi olan Sivricelilerin de gönlünde taht kurmuş durumda. Milletvekili Prof. Dr. Keleş, ilçede deprem nedeniyle devam eden çalışmalar, Hazar Gölü’nün kirliliğinin önlenmesi için arıtma tesisi noktasında ortaya koyduğu gayret, Hazar Gölü ve çevresinin sit alanı ilan edilmesi kararı, Sivrice-Gezin Sahil Yolu ve Seyir Terası projeleri ile şimdiden ilçede önemli gelişmelere öncülük etmiş durumda.

DİĞER İLÇELER İÇİN DE BÜYÜK GAYRET VAR

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sadece Sivrice için değil diğer ilçeler için de büyük çaba ortaya koyuyor. Uzun yıllardır yapımına bir türlü başlanılamayan Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi projesinin hayata geçmesi için büyük bir çaba gösteren Milletvekili Keleş, Ağın ve Keban gibi hastane bulunmayan ilçeler ve özellikle doktor kadrosu çeken diğer ilçeler için çok büyük bir mücadele verdi. Bunun yanında sık sık ilçe ziyareti gerçekleştiren Keleş, buralarda aldığı notlarla sorunların çözülmesi ve beklentilerin karşılanması adına elinden gelen her şeyi yapacağını sıklıkla dile getiriyor.

Vekil Keleş'in çabası takdir topluyor

VEKİL KELEŞ’İN BAŞARISI SOKAĞA DA YANSIDI

Dürüst, açık ve dobra siyasetiyle, şehrin tüm sorunlarını sahiplenerek çözümü için gayret etmesiyle ve özellikle sosyal medyadan hizmetlerin hızlı, doğru ve şeffaf bir şekilde açıklanmasıyla ortaya çıkan doğru iletişim yanında her zaman sahada bulunarak vatandaşla dirsek teması kurmasıyla şimdiden gönüllerde taht kuran Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in siyasetinin halkta karşılık bulduğu Hakimiyet’in sokak röportajına da yansıdı. Geçtiğimiz gün mikrofon uzattığımız Elazığlılar Keleş’in başta sağlık olmak üzere ortaya koyduğu çabayı takdirle karşıladılar.

UYUMLU VE DİYALOGA AÇIK BİR HİZMET ANLAYIŞI

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, tüm bu hizmetlerini hayata geçirirken diğer Ak Parti milletvekilleri, Belediye Başkanı ve İl Başkanıyla büyük bir uyum ve koordinasyon içerisinde çalışıyor ve tutumu hem sorunların daha hızlı bir şekilde çözülmesini hem de güçlü bir koordinasyonu sağlıyor.