VATANDAŞLARIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Elazığ Belediyesine bağlı Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ekipleri, bulvarlar, cadde, sokak, kaldırım, meydan ve üst geçitlerde kar temi

VATANDAŞLARIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesine bağlı Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ekipleri, bulvarlar, cadde, sokak, kaldırım, meydan ve üst geçitlerde kar temizleme çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürdü.

 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 4 tuzlama aracı, 3 loder, 7 kepçe ve 5 greyderle şehrin ana arterleri başta olmak üzere, ara sokaklar ve hastane girişlerinde kar temizleme çalışması gerçekleştirdi.

 

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de meydan, kaldırım ve üst geçitlerde kar temizleme çalışması gerçekleştirdi.

 

Ekipler, Hürriyet, Vali Fahribey, Hastane, Harput, Şehit İlhanlar, Mimar Faruk, Şehit İdris Doğan, Yunus Emre, Tahir Şaşmaz, Bağ-kur, Mevlana, Kazım Karabekir, Yahya Kemal, Zübeyde Hanım, Çarşı, Bankalar, Gazi, Necdet Doğan ve Hürriyet Caddeleri ile Öğretmen Evi önü, Ordu Evi civarı kaldırım temizleme çalışması gerçekleştirdi.

 

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Elazığ’ı etkisi altına alan kar yağışında, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekiplerin hummalı bir çalışma gerçekleştirdiği belirtilerek ekiplerin, bulvarlar, cadde, sokak, kaldırım, meydan ve üst geçitlerde kar temizleme çalışmalarının aralıksız şekilde sürdürüleceği belirtildi.