VALİ ZORLUOĞLU'NDAN REKTÖR PROF. DR. DEMİRDAĞ'A ZİYARET

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette bir değerlendirme yapan Vali Murat Zorluoğlu, yeniden Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip

VALİ ZORLUOĞLU'NDAN REKTÖR PROF. DR. DEMİRDAĞ'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette bir değerlendirme yapan Vali Murat Zorluoğlu, yeniden Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tercihleriyle atanan Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı tebrik ettiğini belirterek, Valilik ve Üniversitenin her işte güzel bir birliktelik ile çalıştığını söyledi.
 

Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ın geçmişte yaptığı işleri bu dönemde de artırarak devam edeceğine inandığını ifade eden Vali Zorluoğlu, Valilik olarak tüm imkânları ile Üniversitenin yanında olacaklarını belirtti. 
 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, Vali Zorluoğlu’nun ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, görev yaptıkları süre zarfından Vali Zorluoğlu’nun birçok konuda kendilerine mihmandarlık yaptığını söyledi.
 

Bu dönemde de Vali Murat Zorluoğlu ile çalışmaktan mutluluk duyacağını belirten Rektör Prof. Dr. Demirdağ, ziyaretinden ve desteklerinden dolayı Vali Zorluoğlu’na teşekkür etti.