Vali Zorluoğlu'ndan Rektör Prof. Dr. Demirdağ'a veda ziyareti

Rektör Prof

Vali Zorluoğlu'ndan Rektör Prof. Dr. Demirdağ'a veda ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ Vali Murat Zorluoğlu’na Elazığ ve Fırat Üniversitesi için ortaya koyduğu çalışmalardan ve verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Demirdağ, "Yeni görevinizin sizin için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizinle birlikte üniversitemiz çok büyük kazanımlar elde etti. Bu nedenle sizlere minnettarız. Üniversitemize ve bizlere manevi desteğiniz, olumlu yaklaşımınız bizi her zaman motive etti. Sizinle çalışmaktan onur ve gurur duyduk. Gösterdiğiniz çaba, verdiğiniz emek asla unutulmayacaktır. Sizlere şahsım ve üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Vali Murat Zorluoğlu ise, görevi süresince üniversite ile uyum içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Üniversitemiz her şeyin ötesinde Elazığ için çok büyük bir değerdir. Fırat Üniversitesi bölgenin ve ülkenin en önemli eğitim kurumlarından bir tanesi. Bu nedenle göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalar için sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ Vali zorluoğlu'na yeni görev yerinde başarılar dileyerek, el yapımı halı hediye etti.

Ziyarette, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci ile Prof. Dr. Halil Hasar da hazır bulundu.