VALİ ZORLUOĞLU, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Vali Murat ZORLUOĞLU'nun gazetemizi ziyareti sırasında  Elazığ Hakimiyet gazetesi imtiyaz sahibi  Ahmet TOPRAK, Nurhak gazetesi sahibi Rıdvan KAYA ve Uluova gazetesi sahibi Aydın ME

VALİ ZORLUOĞLU, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Murat ZORLUOĞLU’nun gazetemizi ziyareti sırasında  Elazığ Hakimiyet gazetesi imtiyaz sahibi  Ahmet TOPRAK, Nurhak gazetesi sahibi Rıdvan KAYA ve Uluova gazetesi sahibi Aydın MERAL hazır bulundu. Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU gazetelerin birleşmesi konusuna değinerek “ Bence gazetelerin birleşmesi  güzel ve yerinde bir karar oldu.  Elazığ’da insanlarımızın  bir araya gelip  iş yapma düşüncesi  pek fazla yok.Basında  bu işin başlaması önemli bir adım, inşdigerah bu birleşme ortak iş yapma konusunda öncü olur” dedi.

Elazığ Hakimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet TOPRAK ise yaptığı açıklamada  vali beyin ziyaretinden dolayı  çok mutlu olduğunu belirterek “ Sayın valimize bu nazik ziyarettinden dolayı teşekkür ediyoruz. Valimizin Elazığ basına gösterdiği ilgi ve verdiği önem takdire şayandır” dedi.

 Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyaret sonunda  Vali ZORLUOĞLU gazetemiz çalışanlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.