VALİ ERKAYA YIRIK:'TÜM VATANDAŞLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM'

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

VALİ ERKAYA YIRIK:'TÜM VATANDAŞLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Erkaya Yırık mesajında şunları ifade etti:“Bayramlar, dostluk ve kardeşlik duygularının canlandığı, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşatıldığı, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, birlik ve beraberlik bilincinin ön plana çıkartılarak toplumsal barışın tesis edildiği nadide günlerdir.

Milli birlik, bütünlük ve kardeşliğe ziyadesiyle ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgiyle, hoşgörüyle tam bir kaynaşma ve birliktelik ruhuyla hareket etmeli ve sürekli dayanışma içinde olmalıyız. Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de siz değerli Elazığlı hemşerilerimizin, bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ilgili kurumlarımızca görev ve sorumluluk alanlarımıza giren gerekli her türlü tedbirler alınmıştır.

Pandemi riskinin dünyada ve ülkemizde devam ediyor olması, ilimizde de vatandaşlarımızın devam eden  pandemi riskinden etkilenmemeleri için, inşallah önümüzdeki bayramlarda sağlık sıkıntılarının olmadığı bir bayramlaşmayı arzu etmekteyim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Elazığlı aziz hemşerilerimin ve tüm vatandaşlarımız olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarının ve basınımızın değerli mensuplarının Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, kardeşliğe ve sevgiye vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.