Üst Üste Gelen Ödül

İlimiz ekonomisi ile sosyal alanda yaptıkları çalışmalarla şehrimize önemli katkılar sunan Prof. Dr. Yasemin Açık, üst üste dördüncü kez 'Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını' arasında yer almayı başardı.

Üst Üste Gelen Ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın  Fortune Türkiye tarafından bu yıl 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde yer alması, şehrimiz adına da önemli bir gurur kaynağı oldu.

ELİKAD Başkanı olarak uzun süreden beri ilimiz kadınlarını her alanda girişimci olmaya ve ekonomiye katkıda bulunmaya davet eden Prof. Açık, bu çağrısı ile kalmadı ve kadınlarımıza en iyi örnek ve rol-model olarak önemli başarılara imza attı.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerle birlikte şehrimiz ve şehrimiz insanının önemli kazanımlar elde etmesine vesile olan ve bu yönüyle her kesimden takdir ve dua alan Prof. Açık’ın bu başarısının dördüncü kez ödüllendirilmesi elbette tesadüfi değil.

Şehrimizin kalkınması ve daha ötelere ulaşmasında özel sektörün yatırımları oldukça önemli. Kalkınmayı kamunun yatırımlarında bekleyenler nafile bir bekleyiş ve söylem içindeler.  Prof. Dr. Açık gibi şehrin ekonomisi ve sosyal hayatına katkı sunmayı hedefleyen hemşerilerimiz yatırımları ve girişimleri ile bu gemi yürütülebilir.

Özel sektörlerin yatırımları ve kendi alanlarında söz sahip ve marka değer taşımaları sayesinde şehrimiz daha iyi noktalara gelecektir.

Şehir olarak bizlere dördüncü defa “En Başarılı Kadın Girişimci” ödülünü kazandıran Prof. Dr. Yasemin Açık hocamıza teşekkür ediyoruz.