ÜST GEÇİT KULLANILMIYOR

İstasyon Caddesindeki yoğun araç trafiği karşısında yayaların can güvenliğini korumak için yapılan ve büyük masraflarla dekore edilip ışıklandırılan üst geç

ÜST GEÇİT KULLANILMIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstasyon Caddesindeki yoğun araç trafiği karşısında yayaların can güvenliğini korumak için yapılan ve büyük masraflarla dekore edilip ışıklandırılan üst geçit vatandaşlar tarafından kullanılmıyor. Özellikle hemen yan tarafında bulunan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin can güvenliği için büyük önem taşıyan üst geçidin az sayıda öğrenci tarafından kullanıldığı görülüyor. Vatandaşlar üst geçidin çok yüksek olduğunu ve merdivenleri çıkmanın kendilerine zor geldiğini belirterek, yolun boşalmasını bekleyip geçmenin daha kolay ve rahat olduğunu söylüyor.

Taşıt trafiğinin yoğun olduğu yolda kaza yaşanmaması bir mucize. Çevre esnaflarından Hüseyin Bağcı gün içerisinde çok sayıda vatandaşın kaza ile burun buruna geldiğini ifade ederek, “ özellikle çocuklar okuldan çıkınca birden yola fırlıyor. Buna bir çare bulunmalı. Bu insanlar bilinçlendirilmeli. Merdivenleri çıkmak zor geldiği için yolun ortasından geçiyorlar. Milletimiz rahata alışkın. Asansör yapılırsa belki kullanırlar” diye konuştu.