Ürkek Adaylar

Normal zamanında yapılacak seçimlere bir yıl gibi bir süre kaldı. Geçmiş seçimlerde iki yıl öncesinden kamuoyunda kendisini gösteren ve öne çıkma çalışmaları ortaya koyan adaylar şimdilerde çok görünmüyorlar.

Ürkek Adaylar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birçoğu aday olacağı partiyi kesinleştirmekle birlikte o partideki diğer adayları görmek istediğinden ve ona göre tavır belirlemek stratejisinden olsa gerek ki öne çıkmak yerine kapı aralığından olan biteni izlemeyi tercih ediyorlar.

Şimdilerde çok renk vermeyip, erkenden kamuoyu gündemine düşüp yıpranmamak için çok öne çıkmasalar da parti genel merkezleri nezdinde ciddi kulis yapan, şehirde bazı siyasi mahfilleri yoklayıp tabana ulaşmaya çalışan isimleri takip ediyoruz.

Haziran 2023 seçimlerinde aday oldukları siyasi parti ile önceki siyasi parti aidiyetleri arasında ciddi farklar ve açılımlar ortaya koyacak, eski ve yeni parti mensuplarına “bu kadar mı?” dedirtecek reddi mirasçı siyasetçilerimiz de olacak.

2023 seçimleri hem sonuçları hem de adayları ve beklenmedik isimlerin beklenmedik partilerden adaylıklarına sahne olan ilginçlikleri ile büyük sürprizlere gebe bir seçim olacak.