Umut 'Elazığspor'un' ekmeği!

Kümede kalma şansı matematiksel olarak devam eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, 37. Hafta maçında Pazar günü Pendikspor'un konuğu olacak

Umut 'Elazığspor'un' ekmeği!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 37. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, deplasmanda Pendikspor’la karşılaşacak. Son maçında Mamak FK’yı 7-1 gibi farklı bir skorla yenen ve Kastamonuspor’un puan kaybettiği haftada matematiksel olarak şansını devam ettiren temsilcimiz, Pendikspor karşısında kazanıp, Kastamonu ekibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Maçın son çalışmasını İstanbul’da gerçekleştiren Bordo-Beyazlı ekibimiz, konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.  Bordo-Beyazlı ekibimizde Muhammed İldiz sakatlığı, M. Umut Akbulut ile Murathan Özen ise teknik direktör tercihinden dolayı İstanbul’a götürülmedi.

4. RANDEVU
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, geçmişte İlk kez 2010-2011 Futbol Sezonu’nda 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldiği Pendikspor’la aynı sezonda oynadığı 2 maçtan sonra bu sezonun ilk yarısında 3. randevuya evinde çıktı. Elazığspor-Pendikspor rekabetinde bugüne dek oynanan 3 maçta Elazığspor’un 2 galibiyeti, 1 mağlubiyeti söz konusu.  Atılan gollerde Elazığspor’un 5-1’lik üstünlüğü bulunuyor. Son olarak ligin ilk yarısında Elazığ’da oynanan maçı Pendikspor 1-0 kazanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR
Teknik Direktör Cafer Aydın’ın Pendikspor maçında; İbrahim, Eren, Yiğitcan (Muhammed D.), Ömer Faruk, Hebat (Hasan), Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Cengizhan, Cihan Canpolat, Yusuf Ensar ve Görkem onbirine şans vermesi bekleniyor. 
2 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Pendik İlçe Stadı’nda oynanacak olan maçı Sivas Bölgesi’nden Burak Yücetağ yönetecek.