ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

MİLLETE HİZMET YOLUNDA ÇEKİLEN ZAHMET, MİHNET TAM TERSİNE ŞEREFTİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında şunları ifade etmişti: &ld

ÜLKEMİZE  HAYIRLI OLSUN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MİLLETE HİZMET YOLUNDA ÇEKİLEN ZAHMET, MİHNET TAM TERSİNE ŞEREFTİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında şunları ifade etmişti: “ Bu yılsonuna kadar tüm teşkilatlarımızı yeniden elden geçirmek suretiyle önce teşkilatlarımızda bir yapılanmanın adımını atacağız. Bu arada da hükümetimizin şu yılsonuna kadar atacağı adımları hep birlikte ele alıp neleri yapacağız, ne gibi adımlar atacağız, bunun çalışmalarını yürüteceğiz. Bundan sonraki dönem icraatta da adeta sıçrama dönemi olacaktır. Millete hizmet yolunda çekilen zahmet, mihnet tam tersine şereftir.”

 

ELAZIĞLILAR GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİ

 

AK Partinin tüzük değişikliği ve Recep Tayyip Erdoğan’ ın yeniden Genel Başkan olarak seçilmesi ile ilgili olarak vatandaşlar, bu sonucun olağan ve beklenen bir durum olduğunu söyledi.

İşte vatandaşların AK Parti Genel Başkan seçimleri hakkındaki düşünceleri…

YAŞAR KAYA: “UMARIM ÜLKEMİZE FAYDA VE GÜZELLİKLER GETİRİR”

 “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Başkan olarak tekrar yetkileri eline aldı. Söyleyeceğim şey ülkemizin feraha çıkması, milletimizin ve çocuklarımızın güzel günler görmesi. Ülkemizin durumu şuan iyi değil, terör olayları bitmedikçe iyiye gidemiyoruz. Erdoğan’ ın yeniden başkan seçilmesi ile ülkemize daha güzel ve daha faydalı şeyler olacağına inanıyorum, öyle olmasını diliyorum.” dedi.

YAVUZ SELİM FIRAT: “GENEL BAŞKANLIK İLERİYE DÖNÜK BİR KARAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçilmesi çok doğal ve olağan bir durum. Seçim sonuçlarından sonra olağanüstü kongreye gidileceği bekleniyordu ve öyle oldu. Çünkü Başkanlık Sistemi ile pekişen bir durum. İleriye dönük alınan bir karar ve siyasette kalıcı olmayı hedefleyen Erdoğan, tekrar Genel Başkan seçildi. Erdoğan, hem başbakanlık hem de cumhurbaşkanlığı yaptı. Ülkemize, bir parti olarak güzel sonuçlar getirdi. Baskın bir siyasetçi olduğu için bu sonucu beklenen bir durum olarak karşılıyorum.

ABDURRAHMAN COŞKUN: “ÜLKEMİZ İÇİN EN HAYIRLISI OLSUN”

Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar gelmiş geçmiş aklına koyduğunu yapan bir siyasetçi. AK Parti’ de yeniden Genel Başkan olması şaşırtıcı değil. Parti olarak yaptığı şeylerden memnunuz. Fakat bir Cumhurbaşkanı olarak nasıl olur bilemiyorum. Dış ülkelerle olan durumumuz, terör olayları bunlarında son bulması istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum, ülkemiz söz konusu ile herkesin birbirini desteklemesini istiyorum.

 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Habib Kaya ise, seçimin ülke yararına ve ülke menfaatlerini koruyacak sonuçlar doğurmasını söyledi. Kaya, ülkemiz için tek parti odaklı değil tüm milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını temennilerinin bu yönde olduğunu dile getirdi.