UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Elazığspor detayı 

Türkiye'nin Avrupa'daki yüz akı, tarihi boyunca büyük başarılara imza atan, ülkemize bir UEFA bir de Süper Kupa kazandıran Galatasaray bir kez daha ait olduğu yer olan Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için İsviçre temsilcisi Young Boys takımı ile karşılaşıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Elazığspor detayı 

Temsilcimiz Galatasaray ile Young Boys arasında Şampiyonlar Ligi’ne katılım için final niteliğinde bir maç oynanıyor.
TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanan maçta ise Elazığlıları sevindiren bir gelişme yaşandı. Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği maçı anlatan TRT’nin duayen, beğenilen ve sevilen spikeri Hünkar Mutlu, Elazığspor’umuzdan 2 kere bahsederek bordo-beyazlı temsilcimizin reklamını yaparak gönüllerde taht kurdu.
Mutlu, daha maç başlamadan hemen önce aktardığı bilgilerde bir dönem Elazığspor’da forma giyen Silvère Ganvoula M'boussy’un kariyerinden bahsederken Elazığspor’umuzdan da söz etti.
Duayen spiker Hünkar Mutlu, aynı zamanda bu bilginin üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra bu kez Okan Buruk’un kariyerinden bahsederken yine Elazığspor’da teknik direktörlük görevine başladığını vurguladı.
Hünkar Mutlu’ya Elazığspor’umuzu tüm Türkiye’nin izlediği bir maçta böylesine önemli bir karşılaşmada andığı için teşekkür ederiz.