TY Elazığspor'da 2 cezalı, 2 sınırda!

Evinde Kırklarelispor'a 1-0 yenilerek moral kaybeden Tetiş Yapı Elazığspor'da, 11. Haftadaki Vanspor FK maçı öncesi 2 isim cezalı duruma düştü

TY Elazığspor'da 2 cezalı, 2 sınırda!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 10. Haftası’nda sahasında Kırklarelispor’a 1-0 yenilerek moral kaybeden Tetiş Yapı Elazığspor’da 2 futbolcu da cezalı duruma düştü. Maçın skandal hakemi Erhan Kutlu tarafından 88. dakikada direkt kırmızı kartla cezalandırılan Murat Ceylan’ın yanı sıra, Kadir Taşoğlu da bu sezonki 4. sarı kartını gördü ve cezalı duruma düştü. Kadir daha önce Etimesgut Bld., GMG Kastamonuspor ve Bayburt Özel İdarespor karşılaşmalarında ihtar almıştı. Her iki isim, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 11. Haftası’nda deplasmanda oynanacak olan Vanspor FK karşılaşmasında sahada olamayacak. Yine takımın genç stoperi Ömer Faruk Aydemir ile kanat oyuncusu Cengizhan Akgün de bu sezonki 3. ihtarlarını alarak ceza sınırına geldiler. Her iki oyuncu da Vanspor FK maçında sarı kart görmesi halinde 12. haftadaki Pazarspor maçında forma giyemeyecek.

DEPLASMANDA DAHA BAŞARILIYIZ

Sahasında Kırklarelispor’a mağlup olan Bordo Beyazlı ekibimiz, iç sahanın aksine dış sahada daha başarılı bir grafik çizdi. Deplasmanda Kardemir Karabükspor’u 3-1, Etimesgut Belediyespor’u 2-1 ve Tarsus İdman Yurdu’nu yine 2-1 mağlup ederek deplasmanda önemli puanlar kazanan temsilcimiz, iç sahada sadece GMG Kastamonuspor’u 3-2 yenebildi.  Serik Belediyespor’la 1-1 berabere kalan Elazığspor, Turgutluspor’a 1-0, Eyüpspor’a 3-2 ve Kırklarelispor’a 1-0’lık skorlarla boyun eğdi.