Transfer taarruzu başlıyor!

Haber: Hüseyin kabukçu
Yaşadığı yönetim krizi nedeniyle birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Temsilcimiz Elazığspor'da transfer komitesi iç transfer başta

Transfer taarruzu başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin kabukçu
Yaşadığı yönetim krizi nedeniyle birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Temsilcimiz Elazığspor’da transfer komitesi iç transfer başta olmak üzere dış transfer ve hoca arayışlarına başlıyor. Önceliği transfere verecek olan yönetim, listeye aldığı yerli ve yabancı hocalar ile de temas kurarak, 1.Etap Kampı’na yetiştirmek istiyor. Daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sezer Özmen ve Tanju Kayhan gibi oyuncuları yönetim belirsizliği nedeniyle elinden kaçıran temsilcimizin, dış transferde başta forvet olmak üzere, 2 kaleci, ön libero ve sol bek – sağ bek mevkilerine transfer yapması bekleniyor. TFF 1.Ligi tanıyan ve Elazığspor’a katkı sağlayacak 4 yabancı futbolcu ile temas halinde olan Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi bu isimleri ise sır gibi saklıyor.
6 Temmuz’da başlayacak ilk etap kampına sorunsuz şekilde girmek isteyen Elazığspor’da gözler bir yandan da yabancı futbolcuların taksitlendirilmiş ödemelerine çevrilmiş durumda. Elazığspor Transfer Komitesi, yönetimden haber bekleyen Lamine Diarra ile de masaya oturacak. Adem Alkaşi, Alpaslan Öztürk, Berk Yıldız, Mehmet Yiğit, Mehmet Ozan Tahtaişleyen ve Wellington Tom gibi sözleşmeleri devam eden futbolcularda pürüz yaşamayan Elazığspor, sözleşmeleri sona eren Murat Kayalı, Ahmet Sabri Fener, Mesut Saray ve Onur Güney ile de anlaşma zemini arayacak. Kiralıktan dönen Ömer Yıldız, Ali Fırat Okur, Muhammet Akyıldız ve Hakan Esa yeni teknik direktörün şans tanıması halinde 2017-2018 sezonunda forma giyebilecekler.