TKDK Yatırımcı Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tamer ÖREN - Elazığ TKDK İl Koordinatörlüğü çağrı dönemi nedeniyle ziyaretlerini sürdürerek verilen hibe destekleri hakkında yatırımcıları bilgilendirmeye devam ediyor.

TKDK Yatırımcı Ziyaretlerini Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Tarımsal Kalkınma ve  Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü  IPARD II programının 3. Çağrı dönemi nedeniyle  yatırımcıları bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.  Kurum bir tarafından Elazığ’ın 10 ilçe ve beldelerini gezerek vatandaşlarımızı bilgilendirirken diğer taraftan da Elazığ il merkezinde iş adamlarıyla temaslarını sürdürüyor.  TKDK Elazığ İl Koordinatör Vekili  İbrahim Sertaç YILMAZ ekibi son olarak Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Elazığ şube başkanlığında  iş adamları ve yatırımcılarla buluştu.

ASKON Şube Başkanı Osman ÖZÇELİK  ve üyelerle  dernek hizmet binasında bir araya gelen  YILMAZ, IPARD II programının 3. Çağrı dönemiyle ilgili olarak  sunum yaparak  yatırım fikri olan herkesi  kuruma beklediklerini dile getirdi.

YILMAZ  "21 Aralık'ta çıktığımız 3. Çağrı dönemi kapsamında gerçekleştirdiğimiz tanıtım toplantılarımıza devam ediyoruz. Elazığ'ın ekonomi STK'ları arasında önemli bir konumda olan ve çok sayıda üyeye sahip ASKON'da yatırımcılarımızla buluştuk. Yatırımcılarımızın gerçekten çok güzel fikirleri var. Biz de bu fikirlerin yatırıma dönüşmesi için neler yapabileceğini kendilerine anlattık. İnşallah güzel yatırımlar hayata geçecektir. Ben bizleri en iyi şekilde ağırlayan ASKON Şube Başkanı Osman bey ve yönetimine teşekkür ediyor, yapılacak yatırımların ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

ASKON Şube Başkanı Osman Özçelik de verdiği bilgilerden dolayı Yılmaz'a teşekkür ederek, ASKON olarak şehrin ekonomik açıdan kalkınabilmesi için mücadele ettiklerini vurguladı.