Ticaret Borsası Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 

Elazığ Ticaret Borsası  meclis toplantısı gerçekleştirildi.Elazığ Ticaret Borsası (ETB) 2021 Yılı Aralık ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı M.Emin Ayaz'ın başkanlığında, Meclis üyelerinin katılımı ile ETB Merkez hizmet binasında 2022 Yılı Eğitim, İş ve Stratejik Planları ile 2022 Yılı Bütçe Planlaması gündemli başlıkları altında gerçekleştirildi.

Ticaret Borsası Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 

Toplantıda 2021 yılında gerçekleşen bütçe hakkında bilgi verilerek, 2022 yılı Tahmini Gelir Gider Bütçeleri kararlaştırıldı. Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin üyelerin talep, öneri ve sorunlarının değerlendirildiği toplantıda, bu öneri ve sorunlara dair çözüm önerileri istişare edildi. 
Toplantının açılış konuşmasında 2021’i değerlendiren ETB Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Dumandağ, tarım, hayvancılık ve ekonomi konusunda gündeme dair bilgiler vererek, 2021 yılının ana gündem maddesi olan ekonomi konusunda da görüşlerini paylaştı.


DUMANDAĞ: EĞER KUR, BİR MÜDDET BÖYLE GİDERSE ANCAK O ZAMAN RAFLARDA İNDİRİM GÖREBİLİRİZ 
Dumandağ: “Bütün dünya 2022 yılında faiz silahına sarılacak. Enflasyonla mücadele konusunda Merkez Bankaları ellerini taşın altına sokacaklar. Şimdi ülkemizde bir hamle yapıldı, kur korumalı mevduat hesabı geldi. Döviz geriledi. Halk zamlarında geri alınması konusunda beklenti içine girdi. Ancak ürün ortaya koyabilmek için katlanılan maliyetler, henüz raflarda satışta. Eğer kur, bir müddet böyle giderse ancak o zaman raflarda indirim görebiliriz. Benim üyelerimizden, esnaf ve üreticilerimizden ricam eğer sizi kurtarıyorsa, eğer zarar etmiyorsanız bu indirimleri fiyatlarınıza yansıtın. Yansıtın ki, insanlar şu zor günleri daha kolay atlatsın. Ülkece bir önce huzur ve refah bulalım. Bu vesile ile 2022 yılının da vatanımıza, milletimize ve bütün İslam Alemine hayır, sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, iyi yıllar diliyorum" şeklinde konuştu.

AYAZ: ZOR BİR YILI DAHA GERİDE BIRAKTIK 
Bütçe ve fasıllarının oylanmasından ve diğer gündem maddelerinin tamamlamasından sonra kapanış konuşmasını yapan ETB Meclis Başkanı M. Emin Ayaz: "Zor bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yılın herkese mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.