THE SERRA KOVİD-19   TEDBİRLERİNİ ELDEN BIRAKMIYOR 

Erol Kara/Bölgenin en kaliteli ve en büyük mekanı olan THE SERRA CAFE restoran aldığı KOVİD-19 tedbirleri ile hız kesmeden hizmete devam ediyor. 

THE SERRA KOVİD-19   TEDBİRLERİNİ ELDEN BIRAKMIYOR 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ-Diyarbakır karayolu üzerinde 14 Bin Metrekare üzerinde kurulu tesis, 2 kır düğün salonu ile Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük tesisi olarak biliniyor. Muhteşem İki sahnesi ile göz dolduran tesis de,  sahnelerin biri 2 bin kişilik konser ve etkinlik alanı, diğeri ise yılsonu partileri ve toplantıları için 1800 kişilik olarak dizayn edilmiş ve tüm programlara aynı  anda hizmet verecek kapasitede tasarlanmış olması dikkat çekiyor 

KOVİD -19 tedbirleri kapsamında Sağlık bakanlığının aldığı kararları sürekli personele tebliğ edip bu kapsamda virüs ile ilgili eğitimler veren THE Serra Cafe Restoran, hijyeni ön planda tutarak müşterileri tarafından büyük ilgi görüyor.  

Tesis sahibi Hasan Ülkü,“Sağlık bakanlığının açıkladığı KOVİD -19 tedbirlerini elden bırakmadan ve  kaliteden taviz vermeden tüm departmanlarımız ile hizmet veriyoruz. Önceliğimiz hijyen. Hijyen şartlarına uyarak,sosyal mesafe kurallarına uyarak  ve uygulatarak müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz. Tesislerimiz 14 Bin Metrekare üzerinde iki konser ve düğünler için toplamda 4 bin kişi  ağırlayabiliyor.” dedi.