TGK Genel Başkanı'ndan Elazığlı Gazetecilere 35. Yıl Kutlaması

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin 35. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

TGK Genel Başkanı'ndan Elazığlı Gazetecilere 35. Yıl Kutlaması

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem ve FHGC çatısı altında mesleki dayanışma için bir araya gelen basın mensuplarının, Elazığ’a ve basın mesleğine önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm arama çabasında 35 yılı geride bırakan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonumuza üye sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır.  

Mesleğimizin dürüst ve ilkeli bir şekilde yürütülmesi, meslektaşlarımızın sorunlarının dile getirilmesi, basın mensupları arasında sosyal ve kültürel yakınlaşmanın sağlanması için örnek çalışmalar yapan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de sektörümüze önemli katkılarda bulunacağına yürekten inanıyorum. 

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem’i, bu güne kadar görev yapan geçmiş dönem başkanlarını, yönetim kurulunu ve üyelerini kutluyor, 35. kuruluş yıldönümünün hayırlı olmasını diliyorum."