TFSKD Genel Kurulu Yapıldı, Listelerde Elazığ'dan Üç İsim Yer Aldı

 Kısa adı TFSKD. Olan Türkiye Futbol Saha komiserleri genel merkez olağan genel kurul toplantısı 30 Haziran 2024 pazar günü Ankara'da gerçekleştirildi.

TFSKD Genel Kurulu Yapıldı, Listelerde Elazığ'dan Üç İsim Yer Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara Gençlik parkta bulunan Necip Fazıl toplantı ve kongre salonunda yapılan genel kurul toplantısına çok sayıda basın mensubu ile davetlinin yanı sıra illerinde üst kurul delegesi olan yüzlerce üye katıldı.

Divan teşekkülünün oluşturulmasından sonra genel kurula açılış konuşması yapan TFSKG Genel Başkanı Hüseyin Doğan; genel kurulun hayırlı olması temennisiyle başladığı sözlerine, genel merkezin çalışmaları hakkında bilgiler ekledi. Doğan, bazı illerde gerçekleştirilen eğitim ve yönetim kurulu toplantılarına değinirken özellikle Elazığ’da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı ile Sabri Baş adına düzenlenen Eğitim toplantısının verimli geçmesinin yanında Elazığ’ın çok güzel bir toplantıya ev sahipliği yaptığını belirtip teşekkür etti.
 
ELAZIĞ’DAN 3 İSİM GENEL MERKEZ LİSTELERİNDE YER ALDI. 

Genel kurul toplantısının seçimler maddesin ’de Hüseyin Doğan’ın divan kuruluna verdiği liste oy birliği ile göreve seçilirken, Elazığ’dan üç isim listede kendilerine yer buldu.

Elazığ’dan genel merkez üst kurul delegesi olarak davet edilen Mahmut Sami Türkmen Genel merkez yönetim kurulu asil üyeliğinin yanı sıra Doğu Anadolu bölge sorumluluğuna tekrar seçilirken, Mehmet Duman ile Mehmet Ayar yönetim kurulu yedek liste yer aldılar.

Mehmet Duman ayrıca yönetim kurulunun talebiyle TFSKD Eğitim danışmanlığına getirildi.