TFF'ye baskı yapılmalı

Kastamonuspor'un sel felaketi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na çekilme talebinde bulunması üzerine, geçtiğimiz sezon 2. Lig'den düşen Elazığspor için zayıfta olsa umut ışığı yandı

TFF'ye baskı yapılmalı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 2. Lig’de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Kastamonuspor’un, Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı çekilme başvurusu Elazığspor için yeşil ışık oldu. Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’den en iyi puan ve en iyi averajla düşen takım olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, GMG Kastamonuspor’un ligden çekilme kararı onaylanırsa, 2. Lig’de yer almak için TFF’ye baskı yapmalı.
Haftasonu oynanacak olan maçlarla başlayacak 2 ve 3. Lig’de gruplar, yer alacak takımlar belli olsa da Elazığspor’un Türkiye Futbol Federasyonu’na yapacağı baskı sürecin seyrini değiştirebilir.

TFF, ONAYLARSA 18 TAKIMA DÜŞÜYOR
Kastamonuspor’un haklarımız saklı kalmak kaydıyla ligden çekilmek istiyoruz talebi Türkiye Futbol Federasyonu’nun Perşembe günü yapacağı toplantıda masaya yatırılacak. Kastamonuspor’un çekilme kararı kabul gördüğü takdirde yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 18, Kırmızı Grup’ta ise 20 takım yer alacak.

EN İYİ PUAN VE AVERAJLA DÜŞMÜŞTÜK
Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’e veda eden Bordo-Beyazlı ekibimiz, küme düşen takımlar arasında (beyaz-kırmızı grup) en iyi puan ve averaja sahip olan takımdı. Elazığspor kırmızı gruptan -29 averaj ve 33 puanla veda eden ekip olurken, beyaz grupta yer alan Gümüşhanespor -43 averaj ve 30 puanla küme düşmüştü.

İHTİMAL ZAYIF AMA KOVALAMAYA DEĞER!
Lig tescilleri yapılım liglerin başlamasına sayılı günler kalması Elazığspor’un yeniden 2. Lig’de yer alabilme ihtimali bir hayli zayıflatsa da sürecin takip edilmesi ve böyle bir talepte bulunulmasında fayda görüyoruz.