Teşekkürler (!) TRT

Sıcak yaz akşamlarında evde kalmayı tercih edenler için ne yazık ki sınırlı sayıda aktivite bulunuyor. Şöyle balkona yakın bir yere televizyonu kursanız da kumandayı elinize alıp izleyecek pek bir şey bulamıyorsunuz.

Teşekkürler (!) TRT
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl özellikle evde kalmayı tercih eden futbol tutkunlarını mutlu edecek ilk duyuşta müjde gibi algıladığımız bir haber almıştık; Avrupa Futbol Şampiyonası ücretsiz bir şekilde TRT’den yayınlanacak.

Uluslararası futbol müsabakaları sadece futbol tutkunlarının zevk aldığı aktiviteler değil. Kadın, yaşlı ve çocuk demeden tüm yaş ve cinsiyet gruplarını ilgilendiren, hele bir de kendi ülkenizin takımı iddialıysa ailecek yapılacak bir aktivite haline dönüşüyor.

Tam da bu noktada tüm Türkiye maçları TRT’nin yayınlayacağı haberiyle sevinirken genç ve iddialı takımımızla bu sıcak yaz akşamlarında kendimize harika bir aktivite bulduk diye mutlu olmuştuk.

Nereden bilecektik ki koca TRT bu maçları bize zehir edecek. Sürekli frekans değişiklikleri, kesintiler vb. durumlarla başta Türkiye maçları olmak üzere kupa maçları adeta çileye ve eziyete dönüştü. Ne ağız tadıyla maç izlendi ne de TRT bu konuda iddiasını ispat edebildi.

Vatandaşlar maç yerine zevkin çileye dönüşünü, TRT ise tepkileri, kızgınlıkları ve hayal kırıklıklarını izledi turnuva boyunca.

Gerçekten teşekkürler TRT, bizi yıllardır yazıp çizdiğimiz konularda haklı çıkardığın gibi hatalı kadrolaşmaların sonuçlarını, liyakatsizliğin ve adamcılığın nasıl sonuçlar doğurduğunu somut bir şekilde gösterdiğin için.

Ve lütfen TRT, lütfen bu da son olsun. Ne sen kaldıramayacağın bir yükün altına girip böylesine önemli yayınların hakkını al ne de biz bu çileyi bir daha yaşayalım.

En iyisi biz kışı bekleyelim de o çok sevdiğimiz Gönül Dağı’ndan devam edelim..!