Teşekkürler Serkan Başkan

2021-2022 sezonunda Elazığspor'un başına geçip  tüm zorluklara rağmen yönetim kuruluyla birlikte transfer tahtasını açarak o sezon kümede kalmayı başaran Başkan Serkan Çayır, 2022-2023 sezonunda Elazığspor'u önemli bir borç yükünden kurtarmış,  2023-2024 sezonunda ise TFF 3. Lig Play-Off maçları sonunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselmesini sağlamıştı.

Teşekkürler Serkan Başkan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başarılı geçen üç sezon sonunda kendi ve şehrin hayallerini gerçekleştirerek Elazığspor’u 2. Lige çıkarma başarısını gösteren Başkan Serkan Çayır, yaptığı açıklama ile 22 Haziran’da yapılacak genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.

Elazığ vefalı bir şehirdir ve bu başarıyı asla unutmaz. Serkan Çayır hem Elazığspor hem de şehir tarihine adını yazdırmayı başardı.

Kulüp başkanlığında çok medyatik olmayı sevmedi. İşine odaklandı. İşini yapmaya çalıştı. Doğru isimlerle yol yürüdü ve sonuçta bunun da semeresini gördü.

Bugün de şanla, şerefle, onurla ve yüz aklığıyla görevi Ahmet Feti Yılmaz’a devretti.

Elazığspor’un küllerinden yeniden doğmasını sağlayan, umutsuzluk yerine şehre umut aşılayan, yakınmak yerine çözüm üretmeyi ve hedefine odaklanıp bunu başarmaya endeksli bir yönetim anlayışı ortaya koyan Serkan Başkan’ı Elazığ halkı unutmayacak. 

Teşekkürler Serkan Başkan. Şehrin hayallerini gerçekleştirdiğin için. Şehri Elazığspor etrafında birleştirip kenetlenmesini sağladığın için…

Ve uzun yıllar sonra şehir insanına çok özlemini duyduğu bir başarı sonrası coşkulu kutlamalar yaşattığın için…

Yolun, bahtın açık olsun…