TERÖR ULAŞIMA DARBE VURDU!

Doğu ve Güneydoğu illerine otobüslerle yapılması planlanan turlarda iptallerin arttığı belirtilirken, uçaklardaki doluluk oranları yüzde 100'lere, yolcu trafiğindeki art

TERÖR ULAŞIMA DARBE VURDU!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğu ve Güneydoğu illerine otobüslerle yapılması planlanan turlarda iptdigererin arttığı belirtilirken, uçaklardaki doluluk oranları yüzde 100’lere, yolcu trafiğindeki artış da bazı illerde yüzde 40’lara ulaştı.

Konu ile ilgili açıklamalar da bulunan Firma Yetkilileri; ’’Tunceli-Erzincan yolunun terör nedeniyle ulaşıma kapanması gibi olaylar vatandaşı tedirgin etti. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine turizm amacıyla planlanan turlarda önemli ölçüde iptdigerer oldu. Bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen yol kesme ve araç yakma eylemleri, kara yoluyla seyahat edecek vatandaşları daha pahalı olan hava yoluna yöneltiyor. ’diye ifade etti.

Elazığlı vatandaşların özellikle son günler de uçakla seyahate daha fazla önem verdiğini ifade eden Yetkililer; ’Elazığlı vatandaşlar, terör olayları nedeniyle kara yolu yerine hava yolunu tercih ediyor ancak uçaklardaki yoğunluk nedeniyle de iki-üç hafta sonrasına dahi bilet bulmakta zorlanıyorlar. ’dedi.