'Teklifler var, ben Elazığspor'u bekliyorum!'

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, spor servisimize önemli açıklamalarda bulundu

'Teklifler var, ben Elazığspor'u bekliyorum!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig’e veda eden Elazığspor’da Teknik Direktör Cafer Aydın, Hakimiyet’e çok önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezon için herhangi bir yapılanmanın olmadığı Bordo-Beyazlı ekip ve kişisel hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Aydın, düşmenin sebeplerine de parmak bastı.
Transfer tahtasının yeni sezonda açılmasının birinci öncelik olması gerektiğine vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı, takımın orta saha oyuncusu Muhammed İldiz’e de ateş püskürdü. Aydın’ın spor servisimize yaptığı açıklamalar şöyle;


“TRANSFER AÇILMAZSA OLMAZ”
Takımda  yeni sezon için sessizliğin hakim olduğuna atıfta bulunan Teknik Direktör Aydın, “Öncelikle ve kati suretle bu takımın transfer tahtasının açılması gerekiyor. Tahta açılmazsa bu takım yine küme düşmemeye oynar. Cengizhan Yeni Malatyaspor’a gidiyor. Transferine de ben aracı oldum. Bakıyorsunuz Ömer Faruk Aydemir ve Kadir Taşoğlu federasyona başvurdu alacakları için. Bu futbolcularımızın da serbest kalma durumu var. Ee eldeki futbolcularla sezonun yürümesinin imkanı yok. Mutlaka ama mutlaka tahta açılmalı” dedi.

“BEN GETİRDİĞİM OYUNCUYA KEFİL OLURUM”
Tahtanın açılması sonrası futbolcu transferlerinin gerçekleşmesinde öncü olacağını dile getiren Cafer Aydın, “Ben transferlerde getirdiğim oyuncuya kefil olurum. Yönetimle de alacakları konusunda pürüz yaşanmaması için kesin anlaşma sağlarız. Elazığ’ın sıradan bir takım kurma şansı yok. Bu takımın hak ettiği lig seviyesi burası değil. Bir an önce hak ettiği üst liglere tırmanması lazım ve bunun için de herkes elini taşın altına koymalı” şeklinde konuştu.

“MUHAMMED İLDİZ’İ KULÜBÜN KAPISINDAN İÇERİ SOKMAM”
Küme düşmenin farklı sebepleri olduğuna dikkat çeken Aydın, “Benim şansım mı? Şanssızlığım mı? Ben futbolcu grubundan yana çok büyük sıkıntılar yaşadım. Kaleci noktasında Ali biraz formda olsa 4-5 maç yani en azından böyle olmazdı. Muhammed İldiz en ihtiyaç duyduğumuz anda sakatlığını bahane gösterdi yoktu. Bana kalsa Muhammed’i bir daha kulübün kapısından içeri sokmam” ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞ GRUBU BİRAZ SAHİP ÇIKSAYDI…”
Kadrodaki Elazığlı çocuklara sitemde bulunan Cafer Aydın, “Elazığ çocuklarının formayı biraz daha sahiplenmesi lazımdı ama maalesef olmadı. Biz bunu Pazarspor’da yakaladık. Oradaki Rizeli çocukların neler yaptıklarını tüm Türkiye gördü. Hepsine de transfer teklifleri geliyor. Bizim hangi futbolcumuza transfer teklifi geliyor. Kaleci Ali Karataş sadece bana 1 maç alsaydı bu takım bugün küme düşmezdi. Diğer kaleci Okan korktuğu için kale bekleyemedi.” ifadelerini kullandı.

“15-20 GÜN DAHA BEKLEYECEĞİM”
Liglerdeki takımlardan teklif almasına rağmen Elazığspor’u beklediğini belirten tecrübeli hoca, “Ben birine söz verdim mi satmam. Satmak bana ters beni bilen bilir. 15-20 gün daha Elazığspor’u bekleyeceğim. Bir gelişme olmazsa bende gelen teklifleri değerlendireceğim. Elazığspor beklemeye değer. Elazığ halkına yazık olmamalı. Ben olayım olmayayım bu takım çekişmelere kurban edilmemeli. Ortak noktada buluşulmasını temenni ediyorum” dedi.