TEHDİT DEVAM EDİYOR

ABD, PKK, Balyoz ve FETÖ Destekli darbe girişimi engellendi

TEHDİT DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD, PKK, Balyoz ve FETÖ Destekli darbe girişimi engellendi. Artık Türkiye de ki darbe zihniyetini tarihe gömmek gerekiyor.

Yıllardır içimde kan akıttım. Ben yazdım ben dinledim.

Söyledim idrak etmediniz. Kimse anlamadı beni.

Tüm yazdıklarımı yalan zannettiniz, kiminiz küstünüz, kiminiz paranoya dediniz.

Kiminiz tehdit ettiniz, kimileriniz kendini güncelle haddini bil dediniz.

 

Fetullah Gülen nin ihanetçi CİA elemanı olduğunu yazdım, bir çoğunuz bana dudak büküp ekmeğimle oynadınız. Darbe yapacaklar dedim darbe günleri geçti dediniz.

FETÖ jetleri tankları harekete geçinde beni aradınız. Jetler tanklar ölüm yağdırınca bir çoğunuz arayıp sen haklıymışın dediniz.

Evet, yazdıklarımın düşündüklerimin hepsi çıktı. Sonuçda FETÖ den en çok zarar görenlerden oldum.

Aziz Milletimize çok büyük geçmiş olsun. Allah cc bir daha böyle günleri bize göstermesin.

 

Lakin Tehlike geçmiş değil.

 

Fetullahçı Paralel  terör örgüt TSK içindeki unsurlarını hareket geçirerek darbe yapıp  bu ülkeyi ele  geçireceğini zanneti.

Tanklarla uçaklarla Aziz Millet’e saldırıldı. TBMM bombalandı. Boğaz köprüsü tutuldu. Özel hareketın üssüne saldırı yapılarak 47 canımız şehit edildi. Genel kurmay Başkanını ve kuvvet komutanlarını esir alındı. MİT’e saldırdılar, TÜRKSAT’a saldırdılar, Emniyet Genel müdürlüğü uçaklarla vuruldu. Ezanlar okundu, Salalar verildi.

Lakin, Darbecilerin ilk planları halk desteği ile tuzla buz oldu. Yönetim duruma hakim ama, çok daha büyük tehlikeler bizi bekliyor.

 

Kurtuluş savaşında bile yaşamadıklarımızı yaşattılar bize. Darbecilerin tamamı çökertilmiş değil. Bu darbeyi hazırlayanlar dış güçler, İçimizdeki manyak Fetullahçılar ile PKK nın taa kendisi idi.

 

Bakınız:

 

Darbeciler kimi nereye tayin edeceklerini hazırlamışlar. Bu da gösteriyor ki, bu darbe planını hazırlamak için aylardır çalışıyorlardı. Onlar pişirdi aziz millet felaketi yaşadı. 

Koca reis hür iradeyi sokağa davet etti. İrade sokakta tanklara uçaklara direndi. Selahattin Eyübi nin torunları Diyarbakır ‘da, Fatihin torunları İstanbul’da direndi.

İhanette PKK yı  bile sollayan Fettulahçı Darbecilerin ilk saldırısı özet olarak böyle geçse de, Polis, Yargı ve TSK içindeki hainler temizlenmezse tehlike geçmeyecek.

Hain ve kahbelere karşı Demokrasi nöbeti devam etmeli.

 

Türkiye nin demokrasi tarihinde 8-10 yılda bir darbeler vardır. 27 Mayıs 1950,1971 Madanoğlu Cuntası, 1980, Kenan Evren, 1997 de 28 Şubat post modern darbesi, 2007 internet üzerinden darbe girişimi ve  2016 Temmuz’da darbe girişimi var. Türkiye nin Demokrasi tarihi açısından bunlar olağan hale gelmiş ama, bu darbe 27 Mayıs’ı hatırlatan bir darbe girişimi oldu. Ancak 27 Mayıs’da bu kadar sivil hayatını kayıp etmemişti.

 

TSK nın imajına zarar verdiler. Halkına silah doğrultan bir TSK imaj görünümü verdiler. Tabii ordunun tamamının böyle olduğunu düşünmüyorum ama, bir gurubun yaptıkları tamir edilmesi lazım.

 

Dışarıdan bakıldığında Darbelerin olmayacağı bir ülke gibi görünsek de baktık ki, Orta Amerika ülkelerindeki gibi sık, sık darbelerle karşı karşıya kalan ülke olmuşuz.

Bu çok büyük bir imaj kaybı oldu. Ama halk ve demokrasi, darbeyi geri püskürttü. Bundan sonra Demokrasiye güçlendirecek anayasa yapılması lazım. Çok ciddi şekilde idam cezası olmak üzre, çoğulcu bir anayasanın hemen hazırlanması gerekir.

 

Herkes elini taşın altına koymalıdır. Gazi TBMM bu anayasayı yapacak güçtedir. Bu anayasa siyasi çatışmaya düşmeden Türkiye ye bir daha darbe ile karşı karşıya getirecek ve bu tür girişimlere cesaret edemeyecek girişimlere çok güçlü hukuk ve demokrasi zemini inşa etmemiz lazım. Bu bizi Dünya önünde yukarıya sıçratır. 

Halkın Demokrasi bilinci güçlendirilmelidir ve kurum ve kuruluşlara da yansıtılmalıdır.

 

Darbecilerin yargılaması birkaç yıl devam edecektir. Ancak Biz Türkiye nin yeniden inşasına devam etmemiz lazım. Çünkü geçmişimizde birçok hata var. Bunlardan bir çok ders almamız lazım. Türkiye de ki Darbecilik zihniyetini tarihe gömmek gerekiyor.

Darbeler meşru görülmemeli.

Ordunun asker yetiştiren kurumlarında reform gerekiyor. Eğitim sistemini yeniden değiştirmek gerekiyor. Cuntacı zihniyetin Kriminal bir şey olduğunu anlatmak gerekiyor.

Bir önemli konu ise. Darbe girişimini bir fırsat olarak değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı ihanet odaklarının komplolarına, kışkırtmalarına, saldırılarına karşı dikkatli olmak gerek.

Sanki bizden olmayanlar bizimle daha ilgili gibi… Meydanlarda şehir de hiç görmediğimiz insan tipleri var. Bunların Mezhep çatışmasını körükleyip konuyu başka tarafa çekme eğilimleri olabilir… Zaten en büyük korkularımdan biri de bu.

Bu arada Polis teşkilatını kutlamak gerekir. İnşdigerah temizlik operasyonu ile Polis teşkilatı da temizlenip halkın emrine girer.

Allahım sonumuzu hayır etsin dicem ama, içim yine sıkılıyor. Tıpkı 15 Temmuz da ki gibi.

Selam ve Dua ile.