Tecrübe Konuşuyor

Videoları ile ülke gündemini sarsan Sedat Peker, kendi özel açıklamaları yanında güncel olaylarla ilgili yorumlar da yapmaya başladı.

Tecrübe Konuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir kişinin ölümüne sebep olan HDP İzmir İl örgütüne yapılan silahlı baskın ile ilgili görüşlerini ve endişelerini açıklayan Sedat Peker; “tecrübe konuşuyor” sadedinde bakın hangi konulara dikkat çekmiş.

“1-Kıymetli dostlarım, İzmir HDP il başkanlığına yapılan provokasyon amaçlı saldırının çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız. Eğer benim tecrübeme ve samimiyetime inanıyorsanız hiçbir şartla sokağa çıkmayın.

2- Çok büyük bir oyun kurgulanıyor. Eğer siz sokağa çıkarsanız derin mehmet ve adamları terör örgütlerinin içindeki elemanlarını olaya dahil edip ortalığı yangın yerine çevirecekler.

3-Sadece cahil olanlar, gafil olanlar ve aptal olanlar düşmanlarının kurduğu oyunun bir parçası olurlar (bu oyunu kuranlara lütfen hizmet etmeyin).”

Peker, halkı uyarma görevini yaparken aslında oyunu da bilinçli olarak deşifre ediyor. Küresel güçlerin ülkeyi çekmek ve getirmek istedikleri kaos ortamına sokmak için geçmişte bir çok karanlık eylemlerin yapıldığına ve bunun hangi odaklar tarafından kurgulanıp hayata geçirildiğine dair ip uçları veren Peker, aslında bir dönem bu tür kirli planların içinde olduğunu da bilerek ve isteyerek itiraf ediyor.

Peker bu tespitleri ile bir yönüyle itirafta bulunurken bir başka yönüyle de “Zamanında bu tür provokatör eylemleri çok yaptık, yaptırdılar bize  ve bunları kimlerle yaptığımızı da açıklarım” tehdidinde bulunuyor.

Türkiye’de geçmişte birçok karanlık ve faili meçhul eylem ne yazık ki devleti koruma ve kurtarma adına yapıldı. Ve yine bu eylemler ne yazık ki geçmişte devlet içinde yuvalanmış kripto isimlerle yapıldı.

Ne ilginçtir ki HDP İzmir il başkanlığına yapılan saldırının da özünde sözde ülkeyi kurtarmak aşkı var. 

Bu konuda son sözümüz şu olsun: “Türkiye’yi öncelikle kurtarıcılardan kurtarmak gerek.”