Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece Elazığ'a Geliyor

Elazığlı hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece hafta sonu Elazığ'a gelerek incelemelerde bulunacak.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece Elazığ'a Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunacak olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Ayşe Ayşin Işıkgece, 18 Haziran Cuma günü Elazığ’a gelecek. Kentteki ziyaretlerine Elazığ Valiliği ile başlayacak olan Ayşe Ayşin Işıkgece, sonrasında Elazığ Belediyesi’ne geçerek, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya gelecek.

Ak parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ı da ziyaret edecek olan Ayşe Ayşin Işıkgece, daha sonra MHP il başkanlığını ziyaret edecek.

Elazığ’daki temaslarına   Seza Çimento Fabrikası ile devam edecek olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, ağaçlandırma çalışmaları, Hankendi Kadın Kooperatifi, Orköy Faaliyeti, Fırat Üniversitesi, Doku Kültürü laboratuvarı ve gıda kontrol müdürlüğü ve Veteriner Kontrol Enstitüsünü  ziyaret edecek.

Cumartesi günü kent genelinde ziyaretlerine devam edecek olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Kapalı çarşı ve esnaf, Kız Kardeşim Projesi, Besilik Koyun işletmesi, Ditap Sözleşmesi sera ve  süt üretim tesisini ziyaret ederek, sarımsak hasadına katılacak.

İş yeri açılışına da katılacak olan Ayşe Ayşin Işıkgece, akşam Kanal 23 ekranlarında Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak’ın hazırlayıp sunduğu “Ayrıntı” Programına konuk olacak.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Elazığ’daki temaslarının ardından Pazar günü kentten ayrılacak