Tarım Fuarı İzlenimleri

Dün sözleştiğimiz arkadaşlarla bugün tarım fuarını gezdik. İlimizin ekonomik kalkınmasında önemli bir alan olan tarım, yok sayılmaması gereken hatta diğer sektörlerden daha çok destek ve teşvik verilmesi gereken bir alan.

Tarım Fuarı İzlenimleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fuarda ilimiz firmalarının geldikleri noktayı görmek ve bu konuda teknolojiyi takip ederek üreticilerle buluşturmak konusundaki şevklerini bizzat görmek bizleri de memnun etti.

Öteden beri tanışıklığımız olan ve şu an sektörün zirvesine yerleşerek bir başarı hikâyesi yazan Ramazan Ayhan başta olmak üzere diğer iş insanlarımızın gayretli çalışmaları, tarımın geleceği adına bizleri umutlandırdı.

Fuarın gıda ürünlerinin satıldığı alanda tümüyle kendi şehrimizin firmalarını görmek de memnuniyet vericiydi. Ürünlerin teşhiri, hijyen koşullarının oluşturulması ve stant düzeni konusunda Elazığ Belediyesi iştiraki olan Gelecek Fuarcılık Genel Müdürü Murat Malkan’ın gayreti ve titizliğini her bir metrekarede görmek de bizleri mutlu etti.

Fuara olan ilgi ve üreticiler yanında vatandaşlarımızın da mutlaka uğrama isteği de gösteriyor ki fuarla ulaşılmak istenen maksada erişilmiş.

Gitmediyseniz mutlaka uğrayın ve bu heyecanı sizler de yaşayın.