Tam kapanma öncesi Elazığ Valiliği'nden önemli duyurular

Elazığ Valiliği, seyahat izninin nasıl alınacağı, kısıtlamadan bakıcıların muaf olup olmayacağı ve herhangi bir yardım talebinde nerelere ulaşım sağlanacağı konusunda açıklama yaptı.

Tam kapanma öncesi Elazığ Valiliği'nden önemli duyurular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada hasta/çocuk/yaşlı bakıcılarının kısıtlamadan muaf olacağı bilgisine yer verildi. Açıklamada: "Sağlık çalışanlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur Ülke geneli alınan kararla 17 günlük tam kapanma döneminde Sayın Valimiz Erkaya YIRIK başkanlığında toplanan il Umumi Hifzıssıhha Meclisi kararlarımızla başta fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızın çocukları olmak üzere bakımı gereken çocuk, yaşlı veya hastası olan kişileri mağdur etmemek amacıyla, işi gereği kısıtlamalardan muaf olup çalışmak zorunda kalan kişilerin evlerinde günlük olarak çocuk/yaşlı/hasta bakımı hizmeti veren kişiler de İçişleri Bakanlığımızca yayınlanan "Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi" ne eklenmiştir" denildi.

SEYAHAT İZNİ NASIL ALINIR

Aynı zamanda Elazığ Valiliği tarafından paylaşılan görsel de seyahat izninin nasıl alınacağına ilişkin detaylı bilgilere de yer verildi.

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNA ULAŞMA