TALİH KUŞU ELAZIĞ'IN ÜSTÜNDE UÇUYOR!

Yaklaşık 3 ay da ikinci defa oynanan kupona büyük ikramiyenin çıkması ile birlikte Elazığlı vatandaş bu bayiye hücum etti

TALİH KUŞU ELAZIĞ'IN ÜSTÜNDE UÇUYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 3 ay da ikinci defa oynanan kupona büyük ikramiyenin çıkması ile birlikte Elazığlı vatandaş bu bayiye hücum etti.

Konu ile ilgili açıklamalar da bulunan Bayi Sahibi; ’Yıllardır şans oyunları bayiliği yapıyorum. Yaklaşık 3 ay da ikinci defa ‘’ON NUMARA’’ ikramiyesi benim bayimde oynanan kupona çıktı. İlk tutan kupona  71 BİN TL ve geçen hafta oynanan kupona da 129 BİN TL ikramiye çıktı. Kazanan vatandaşları bizler tanımıyoruz. Benim bayimde böyle ikramiyelerin müşterilerime çıkması beni çok mutlu ediyor. Büyük ikramiyeyi kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşdigerah daha büyük ikramiyeler benim bayimde oynanan kuponlara çıkar ’diye ifade etti.

Yaklaşık 3 ay da ikinci defa büyük ikramiye çıkması ile birlikte şan oyunları oynayan vatandaşların arttığını ifade eden Bayi Sahibi; ’İnsanlarımız rahat bir hayat yaşamak için şans oyunlarını tercih ediyor. Dünya umut dünyası diyerek şanslarını rakamlar da arıyor. Bu tür oyunlar tamamen şansa bağlıdır. İnsanlar büyük umutlar bağlamamalıdır. Büyük paralar vererek kupon yapmamalıdır. Son zamanlar da müşterilerimiz inşdigerah 3.büyük ikramiye de bana çıkar diyerek şans oyunlarını oynuyor. Bir çok vatandaş bayimin şans getirdiğine inanıyor’ ’diye konuştu.