Tahta açılmazsa gidecek mi?

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, Hakimiyet TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu

Tahta açılmazsa gidecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’ta ara dönem hazırlıklarına Antalya’da devam eden Elazığspor’da Teknik Direktör Cafer Aydın, Hakimiyet TV’de canlı yayın konuğumuz oldu. Spor müdürümüz Hüseyin Kabukçu’nun sorularını cevaplandıran tecrübeli çalıştırıcı; Transfer Tahtası, takımın son durumu, Türk futbolunun genel durumu ve kadrodışı bırakılan Murathan Özen hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

“TAKVİYEYE İHTİYACIMIZ VAR”
Transfer tahtası için güzel haberler beklediklerini söyleyen Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, “Takviyeye ihtiyacımız var, Elazığ’ın büyükleri mücadele veriyorlar ama ne durumdayız ben bilmiyorum. Biz sadece takımla ilgilenmeye çalışıyoruz. Görüşülen oyunculardan bazılarının direttikleri kulağımıza geliyor. Allah göstermesin takım düşerse hiç kimse bir kuruş alamayacak. Bizim derdimiz Elazığspor’u yaşatmak, inşallah rabbim bize o şansı verir. İnşallah alacaklı dosyalarla orta noktada buluşulur. Haa açılmıyorsa da eldeki mevcut kadroyla mücadelemizi sonuna kadar yapacağız” dedi.

“TAHTA AÇILIRSA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ OYUNCULAR VAR”
Transfer tahtasının açılacağı son güne kadar işinin başında olacağını dile getiren Aydın, “Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Maçlara gelen taraftarlar Elazığspor’un hangi mevkilere ihtiyacı var görüyor. Bazı mevkilerde oyuncumuz yok. Alternatif oyuncumuz yok. En fazla gol yiyen takımız, en az atanlardan biriyiz. İkinci devre her puanın önemi var. Ben üstüme ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Herkesin mücadele edeceği bir ikinci devre bizi bekliyor. İlk devreyi 13 puanla tamamlamış bir takım olarak, ikinci devre için mücadelemizi vereceğiz. Transfer tahtasını açarsak görüştüğümüz oyuncular var. Süre önemli bu konuda. Sakatlık, cezalı durumunda oynatacağımız oyuncu yok” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK SORUMLULUK FUTBOL FEDERASYONUNUN”
Türk futbolunda batan ve kapanan takımlar hakkında da görüşlerini bildiren Cafer Aydın, “Burada en büyük sorumluluk federasyonun. Federasyonun kulüplerin gelir, gider tablosunu dengelemesi lazım. Ödemelerin takip edilmesi gerekiyor. Çok basit ama federasyon uygulamıyor. Hep günü kurtarma hesapları. Cezalar ağır olsa, her kulüp ayağını ona göre uzatır. Bir takımın 20 milyon geliri var, o 20 milyon futbolcuya ödenmiyorsa nereye gidiyor? Sadece Elazığspor için değil, Türk futbolunun sıkıntısı günü kurtarmak.  Muhatabın kulüp değil, kişiler olması gerekiyor. Türkiye’de tüm takımları belediyeler sürüklüyor” şeklinde konuştu.

MURATHAN AFFEDİLECEK Mİ?
Takımın defans oyuncusu Murathan Özen hakkında da çarpıcı ifadeler kullanan Teknik Direktör Aydın, “Murathan’ın kesinlikle affedilme durumu yok. İnsanlar gerçeği bilsin. Bu çocuk Elazığlı. Antrenmanda testlerini yapıyorum. Kaleciden daha az mesafe koşuyor. Ben geçen yıldan beri ona ayrı bir ilgi gösterdim. Bir oyuncu oynamadığı zaman tesisleri terk edebilir mi? Nerede görülmüş bu. Affederim diyen varsa biri bana izah etsin. Ben olduğum sürece Murathan affedilmeyecek” diye konuştu.