Tahir Öztürk Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti !

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir ÖZTÜRK, Türkiye Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Elazığ şube Başkanı Mustafa DOĞAN ve yönetim kurulunu ziyaret etti

Tahir Öztürk Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir ÖZTÜRK, Türkiye Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Elazığ şube Başkanı Mustafa DOĞAN ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Elazığ basınının çok   ciddi çalışmalar yaptığını bu konuda oldukça başarılı olduğunu söyleyen ÖZTÜRK “Basın kuruluşlarımızı ziyaret edip sıkıntılarını dinliyoruz. Biz de hükümet nezdinde gazetecilerimizin sıkıntılarını, taleplerini dile getirmek durumdayız. İnşdigerah çözülür. Anadolu basınının, yerel basının hakikaten ciddi sıkıntıları var. Bu sıkıntıları çözmek durumundayız. Anadolu basını her zaman iktidarın gözü kulağı olmuştur, bize her zaman destek vermiştir.

Elazığ milletvekilleri olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında kısa kısa bilgiler veren ÖZTÜRK “Elazığ cazibe merkezi iller arasına girdi. Bir de teşvikle ilgili yeni sektörler ilave edildi. Cazibe merkezi Elazığ için önemliydi. Başbakanımız Elazığ’a özel bir ilgi gösterdiler. Biz her konuda Başbakanımızı yanımızda gördük. Her talebimizi sağolsun Başbakanımızın talimatı, diğer bakanlarımızın ilgisiyle birer birer çözmeye başladık. Uluova projesi inşdigerah 2017 yılının ilk çeyreğinde temel atma aşamasına gelecek. Bildiğiniz gibi içme suyu projesi devam ediyor. Bu proje de 2018’in sonunda inşdigerah biter. Ayrıca şehrin altyapısıyla ilgili Şorşor deresinin ihalesi yapıldı. Bu da 2018’in başında bitecek. Ama; bizim için en önemlisi, teşvik, cazibe merkezi, Uluova ve Kuzova projeleridir.  Kuzova’yı da 2017’de kısmi olarak açılışı yapılacak.

Elazığ ile ilgili yeni düşünceleri olduğunu ifade eden ÖZTÜRK “Elazığ’da “Güneş Endüstriyel Bölgesi” diye bir çalışmamız var. Son aşamaya geldi. Burada sadece GES dediğimiz güneş enerjisi yatırımı yapılacak. Bir de panel yatırımı olacak. Onun da çalışmaları bitmek üzere. İnanıyorum  ki 2017 Nisan ayında son aşamaya gelecek. Bunun yanı sıra stadyumla ilgili çalışmamız var. Mevcut stadyum verimliliği açısından, maliyet açısından stadyum incelenecek. Onu inceledikten sonra yeni stadyum mu yapılacak, eskisi mi devam edecek karar aşamasına gelecek. İnanıyorum ki bu da bir iki ay içerisinde neticelenir. Elazığ hak ettiği yere gelecek” diye konuştu.

Türkiye Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Elazığ şube Başkanı Mustafa DOĞAN ise “ Bu güzel ve anlamlı ziyaret için sayın vekilimize teşekkür ediyorum. İnşdigerah sayın vekillerimizin gayretleriyle Elazığ’ın yıllardır süre gelen sorunlarına köklü çözümler bulunacak” diye ifade  etti.