Suçlulara Geçit Yok

Elazığ'da geçtiğimiz yıllarda yaşanan ve artan asayiş olayları son bir yılda azalmaya başladı. Özellikle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Elazığ'daki güvenlik güçlerinin yaptığı başarılı operasyonları sosyal medya hesaplarından paylaşarak destek vermesi ve İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel'in özverili çalışmaları ilimizin huzur kenti olmasına sebep oldu.

Suçlulara Geçit Yok

Elazığ’da geçtiğimiz yıllarda yaşanan ve artan asayiş olayları, Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel'in büyük gayretleri ve güvenlik güçlerinin büyük çabasıyla azaldı. Göreve geldikten sonra vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamaları için gece gündüz demeden çalışan Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel'in büyük gayretleri ile ilimiz daha huzurlu bir şehir haline geldi.

ORGANİZE ÖRGÜTLERE BÜYÜK DARBE

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti, uyuşturucu tacirlerinin tespiti, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik uygulamaları devam ediyor. Halkın yoğun olduğu yerlerde ve iş yerlerinde denetimlerini artıran ekipler, suç ve suçlularla mücadele de ise büyük bir gayret gösterirken, organize suç örgütlerine de büyük darbe vuruyor.

Suçlulara Geçit Yok

BAKAN YERLİKAYA’DAN ELAZIĞ HASSASİYETİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da düzenli olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile Elazığ’ın da içinde bulunduğu iller de emniyet güçlerinin yaptığı operasyonlar da uyuşturucu tacirlerine ve organize suç örgütlerine büyük darbe vuruluyor. En son İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ dâhil 59 ilde düzenlenen “Narkoçelik-32” operasyonunda 520 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirterek, 3 ton 746 kilogram uyuşturucu madde ve 861 bin 90 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıklamıştı.

BAKAN YERLİKAYA:” ADALETE TESLİM EDECEĞİZ”

Yine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda, organize suç örgütünün çökertilerek 15 şüphelinin gözaltına alındığını ifade etti.

Suçlulara Geçit Yok

Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

HUZURLU ELAZIĞ

Öte yandan son aylarda polis ekipleri tarafından on binden fazla kişi denetlenirken, kesinleşmiş hapis cezası olan birçok şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.

Denetimlerde silah, uyuşturucu madde, çok sayıda kesici alet ve sahte paralar ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle okul çevresi, metruk bina, parklar, umuma açık yerler ve araç denetimlerinin aralıksız süreceği öğrenildi.

Suçlulara Geçit Yok

ADNAN KARAYEL FARKI

2017 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'nda Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Adnan Karayel, 02.08.2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Kararname ile Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne atanarak 09.08.2023 tarihinde ilimizde göreve başlamıştı.  Disiplin ve meslek aşkı ile kısa sürede Elazığlıların da çok sevdiği bir isim olan Karayel, asayiş olaylarının azalmasına büyük katkısı olurken, özellikle medya ve vatandaşlar ile kurduğu diyalog her kesimin takdirini kazandı.