Stk Platformu'ndan Gazetemize Ziyaret

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ve Genel Yayın Yönetmeni Av

Stk Platformu'ndan Gazetemize Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ve Genel Yayın Yönetmeni Av. Cengiz Gülaç ile istişarelerde bulunan Elazığ STK Platformu Çalışma Grubu üyeleri, çalışmalarını yakından takip ettikleri Hakimiyet’in Elazığ adına büyük bir kazanım olduğunu ifade ettiler.

Geçtiğimiz süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Platform Dönem Sözcüsü Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, Elazığ’ın Türkiye’de yaşanabilir iller sıralamasında 19. sırada olduğunu hatırlatarak, “Mutluluk düzeyine baktığımızda 74. sıradayız ve burada ciddi bir sosyolojik problem var. Bu konuyu ciddi anlamda ele almayı ve analiz etmeyi planlıyoruz” dedi.

Elazığspor’un şehir için bir değer olduğunu ifade eden Prof. Dr. Türkoğlu, Elazığspor’un sadece bir veya birkaç kurum tarafından değil tüm şehir tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir toplantı düzenlemeyi düşündüklerini ifade eden Prof. Dr. Türkoğlu, geniş katılımlı bir çalışmayla Elazığspor için yapılabileceklerin masaya yatırılacağını kaydetti. 

Prof. Dr. Türkoğlu, vekil-STK buluşması, madde bağımlılığı ile ilgili farkındalık oluşturma, Kent Konseyi’nin daha aktif ve bilinir olabilmesi adına çalışmalar yapmayı planladıklarını belirtti.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek basın-yayın kuruluşları ile STK’lar arasındaki işbirliğinin önemi değindi. Toprak, STK’ların şehrin sorunlarının çözümü noktasında önemli katkılarını olduğunu ifade ederek, STK Platformu’na çalışmalarında başarılar diledi.