STK'LAR TERÖRÜ LANETLEDİ !

Yapılan  toplantıya Elazığ STK Platformu dönemsel başkanı İbrahim Bahşi, Ak Parti Elazığ il başkanı Ramazan Gürgöze, STK temsilcileri  ve üyelerinin yanı sıra ç

STK'LAR TERÖRÜ LANETLEDİ !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan  toplantıya Elazığ STK Platformu dönemsel başkanı İbrahim Bahşi, Ak Parti Elazığ il başkanı Ramazan Gürgöze, STK temsilcileri  ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda  vatandaş katıldı.

Yapılan toplantıda  Elazığ STK Platformu dönemsel başkanı İbrahim Bahşi yaptığı açıklamada “Ülkemizde huzur ve istikrar ortamına, demokrasimize, kardeşliğimize, son zamanlarda da dini değerlerimize, mabetlermize yönelik  saldırılarını arttıran, camileri yakıp yıkan, eğitim yuvalarını ateşe veren ve çocuklarımızı siper olarak kullanan, bununla yetinmeyerek kendilerinden olmayanlara hayat hakkı tanımayan bölücü terör örgütünün bu barbarca tutumu karşısında sivil toplum kuruluşları olarak sesimizi yükseltmek için buradayız” dedi.

Terörün dili, dini, rengi, ırkı  ve mazereti olmadığını söyleyen İbrahim Bahşi “Terör söyleyecek sözü olmayanların başvurduğu bir metottur. Son zamanlarda şiddetlenen bu saldırıların hedefi ülkemizdir, 80 milyonun bu topraklardaki bin yıllık kardeşliğidir “diye ifade etti.

PKK’nın son zamanlarda İslam’ın sembollerine ve 13 asırdır ezan sesinin dinmediği mabetlere saldırdığını belirten Bahşi “ İslam’ın en büyük eğitim yuvalarından medreselere yönelik saldırılar açıkça gösteriyor ki , PKK yüce dinimizi ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i doğrudan hedef almakta ve inancımıza olan düşmanlığını kusmaktadır”dedi.

 

İnanlar Kazanacak, Birlik Kazanacak, Kardeşlik Kazanacak !

Milletimizin asla terör örgütünün sapkın ideolojisinin takipçisi olmayacağını belirten  Elazığ STK Platformu dönemsel başkanı İbrahim Bahşi “Hain terör örgütü ve onu maşa olarak kullanan uluslararası  şebekeler  çok iyi bilsin ki , bizler bu topraklarda var oldukça onlar kirli emellerine asla ulaşamayacaklar. Biz hep birlikte büyük ve parlak geleceğe doğru ilerleyeceğiz. İnananlar kazanacak, kardeşlik kazanacak. Sivil toplum örgütleri olarak diyoruz ki; Bireysel özgürlüklere ve birlikte yaşama iradesine  evet, teröre ve bölücülüğe sonuna kadar hayır ! “ dedi.

Konuşma sırasında katılımcılar sık sık tekbir getirerek,  “Hainler için yaşasın cehennem”, “ Kur’an’a uzanan eller kırılsın”, ve  “Müslümanlar kardeştir, ayrım yapan kdigereştir” sloganı attılar.