STK Eski Dönem Sözcüsü Öztekeli: Sayısız davetimize rağmen Nazırlı bir toplantımıza dahi katılmadı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu STK açıklamasına bir dönem STK Platformu Dönem Sözcülüğü görevi yapan Heybet Öztekkeli'den eleştiri geldi.

STK Eski Dönem Sözcüsü Öztekeli: Sayısız davetimize rağmen Nazırlı bir toplantımıza dahi katılmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili olarak milletvekili Nazırlı dün sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Bu çağrıyı yaptığımız hiçbir Stk bize dönüş yapmadı. En azından bir telefon açıp gayret edelim demediler. Bir telefon açıp nedir diye sormadılar. Elazığ’da birliktelik için gayret ediyoruz.Elazığ ilerlesin diye gayret ediyoruz. İş örgütlerimiz sessiz. Gördüğüm kadarı ile önlerindeki işten ziyade siyaset ile meşguller."

Vekil Nazırlı'nın bu açıklamasının ardından STK Platformu bir önceki dönem sözcüsü Heybet Öztekkeli asıl STK'ların çağrılarına milletvekili Nazırlı'nın sessiz kaldığını belirterek şu açıklamalarda bulundu:

"Sayın vekilimizin Elazığ STK'ları çabalarımıza karşılık vermediler açıklamasına benimde bir dönem sözcülüğünü yaptığım STK platformu içerisinde her ne kadar görev sürem dolmuş olsada bir açıklama hakkım olduğunu düşünüyorum.

Sayın vekilimizin Elazığ STK'larıyla ilgili olarak "gördüğüm kadarı ile önlerindeki işten ziyade siyaset ile meşguller" açıklaması bizleri üzmüştür. Dönem sözcülüğüm zamanında sayın vekilimizi bir çok kez, proje çalışmalarımız, şehrimize ekonomik ve stratejik anlamda büyük değer katacak STK Platform toplantılarımıza davet etmeme bizzat mesaj atmama rağmen dönüş yapmamış ve iletişime geçmemiştir.

Bizler STK'lar olarak şehrimize değer katacak hangi çalışma varsa hep birleştirici ve çözüm odaklı bir yol izledik. Daima vekillerimizi toplantılarımıza proje lansmanlarımıza davet ettik. Esas olarak yalnız bırakılan ve dönüş dahi yapılmayan STK'lar olmuştur. Biz bu açıklamayı üzüntüyle karşılıyor ve STK'lar olarak üzerimize almıyoruz. Eğer bir suçlu aranacaksa önce özeleştiriyi sayın vekilimizin yapması gerekir. Dönüş yapılmayan mesajlarımız hala kayıtlarda. STK'lar olarak biz şehir için her konuda elimizden geleni daima yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.