Statiği Dinamiğe Dönüştürelim

Elazığlı her bir hemşerimizin önemli mevkilere gelmesinden büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Hakkımızdır da. Şehrin topraklarından yetişen, sokaklarında oynanıp okullarından mezun olan bir hemşerimizin önemli ve saygın bir mevkiye gelmesi, şehrimizin ülkeye hizmet etme noktasında önemli isimler yetiştirdiğinin de somut bir göstergesi oluyor.

Statiği Dinamiğe Dönüştürelim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehir olarak bir hemşerimizin önemli bir mevki ve konuma yükselmesine sevinip bunu sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz ama sonrasında o hemşerilerimizi unutuyoruz. 

Onlarda kendi görev ve sorumluluk alanlarına yoğunlaşıp şehrimizi unutuyorlar ve geriye bir göreve atandığının bir de görevden alındığının haberleri kalıyor.

Her biri bir değer ve yetenek olan, başarıları ile göğsümüzü kabartan ve geldikleri nokta itibarıyla Bakan yardımcısı, vali, genel müdür, genel müdür yardımcısı, daire başkanı, birim müdürü ya da özel sektörde önemli bir konumda bulunan isimlere ne kadar değer veriyoruz onları ne kadar hatırlıyoruz.

Dahası bu hemşerilerimizin bulundukları konumlarıyla ilgili şehrimizle ilgili hangi proje ve teklifle kendilerini ziyaret ediyoruz.

Ziyafet ettiğimiz oluyor ama bu ziyaret,  ya sırf resim çekip yayınlamak ya da şahsi bir işimizi takip etmek için oluyor.

Şehir, şehrin sınırları içinde yaşayanlar kadar, bu sınırları aşan coğrafyalarda yaşayan tüm Elazığlıların şehridir.

Biz, hem içerde  hem de dışarıda yaşayan hemşerilerimizle bir aileyiz ve bu halimizle daha güçlüyüz. Bu statik gücü dinamik haline dönüştürmek de bizim, özellikle yöneticilerimizin ve STK’larımızın işi.