Spor Turu

Elazığ 1. Amatör Küme'de sezonun ilk yarısı sona eriyor, takımlarımız da mücadele ettiği liglerde haftasonu kritik maçlara çıkacak

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1. Amatör’de devreye giriliyor

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 2023-2024 Sezonu’nun ilk yarısı haftasonu oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. 11. hafta maçlarının detaylı programı Elazığ ASKF tarafından kamuoyuna duyurulurken, müsabakaların tamamı 7 Ocak Pazar günü oynanacak. Program şöyle;
7 Ocak Pazar
13.00 Yazıkonakgücü – Doğukent Gençlik
(Yurtbaşı Sentetik Saha)
13.00 Elazığ İl Özel İdare – Maliyespor
15.00 Sürsürü BE – Hicret Gençlik
(İl Özel İdare Sentetik Saha)
12.00 Beyhan Bld. – Balakgazi 1516 Spor
14.00 Şekerspor – Karakoçan 1985 Spor
(Bahçelievler Sentetik Saha)
12.00 Yolspor – Paluspor
14.30 Harputspor – Harput Fıratspor
(Yolspor Tesisleri Sentetik Saha)
 

**********************************************************************************************

BAL’da 13. hafta programı


BAL'da mücadele eden temsilcilerimizden Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor, Hacılar Erciyesspor’a konuk olacak. Yine Aksaray Gençlikspor ise bir başka Kayseri ekibi Develigücü’ne konuk olacak. TFF'den yapılan açıklamaya göre Hacılar Erciyesspor-Rüstempaşaspor maçını Samsun bölgesi hakemlerinden Tacdin Özmen yönetecek. Aksaray Gençlikspor – Develigücü maçında ise Gümüşhane Bölgesi’nden Murat Demir düdük çalacak. 13. haftada oynanacak maçlar ve maçları yönetecek hakemler ise şu şekilde:
12 Bingölspor-Dersimspor: Tacdin Özmen
Aksaray Gençlikspor-Develigücü SK: Murat Demir
Hacılar Erciyesspor-Rüstempaşaspor: Ayberg Öz
Malatyaspor-Kangal Termikspor: Yusuf Can Teker
Erzincan Ulularspor-Hekimhan Belediyespor: Salih Çetin

**********************************************************************************************

Peyman – Bordospor


KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubu 14. Haftası’nda temsilcimiz Tiffany & Tomato Bordospor, kritik maçta Peyman’la karşılaşacak. Zorlu maç için hazırlıklarını tamamlayıp Eskişehir’e giden temsilcimizde hedef mutlak galibiyet. Üst üste aldığı yenilgilerle grubunda 10. Sıraya kadar gerileyen temsilcimiz, yeniden yükselişe geçmenin planlarını yapıyor.
6 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak olan maça Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

**********************************************************************************************

Elazığ SYSK, parkeye dönüyor


Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, sezonun 10. hafta maçında Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek. Kabus gibi başlayan sezonun ardından son 3 maçını kazanarak küme düşme potasının üstüne yükselen Elazığ SYSK, galibiyet serisine devam etmek istiyor. 6 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK – Kırşehir Belediyespor maçına 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu ev sahipliği yapacak.
Temsilcimiz bu maç öncesi 6 puanla grubunda 6. sırada yer alırken, konuk takım 11 puanla 3. durumda.