Spor Turu

Elazığ'da 2 Nisan Spor gelişmeleri...

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Futbolcular Yılmaz Dağ’ı unutmadı
Bordo-Beyazlı futbolcular, Pazarspor maçı öncesi geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden yardımcı antrenör Yılmaz Dağ’ı unutmadı. Bordo-Beyazlı Futbolcular, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlığın ardından vefat eden Yardımcı Antrenör Yılmaz Dağ'ın resminin basılı olduğu tişörtleri 1 Nisan Perşembe günü oynanan Pazarspor Maçı öncesi ısınmaya çıkarken giydi. Tişörtlerin ön kısmında "Kalbimizdesin Yılmaz Hoca" sözleri yer aldı. 

31. hafta sona erdi
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’un da 10 hafta sonra galibiyete ulaştığı Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 31. hafta tamamlandı. Filelerin 19 kez havalandığı haftada Alt sıraları yakından ilgilendiren maçlarda 1922 Konyaspor, Etimesgut Belediyespor’u 1-0, Elazığspor ise Pazarspor’u 3-2 mağlup etti. Kastamonuspor ise sahasında Sivas Belediyespor’la golsüz berabere kalarak 2 puan kaybetti.
Alınan sonuçlar şöyle;
Tarsus İY. 4-0 Karabükspor
Pazarspor 2-3 Elazığspor
Eyüpspor 2-0 Turgutluspor
S. Vanspor 1-1 Bayburt Özel İdare
Sakaryaspor 0-0 Pendikspor
Kırklarelispor 0-0 Serik Bld.
KT. 1922 Konyaspor 1-0 Etimesgut Bld.
Karacabey Bld. 4-0 Mamak FK
Bodrumspor 0-1 Kırşehir Bld.
GMG Kastamonuspor 0-0 Sivas Bld.

* * *

3. Grup’a ilk veda Yalovaspor’dan
Mavi-Beyazlı Temsilcimz Elazığ Karakoçan FK’nın yenilmezlik serisini 5 maça çıkardığı Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 29. hafta tamamlandı. Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK’nın Esenler Erokspor’la 0-0 berabere kalarak rakibine şampiyonluk yolunda büyük çelme taktığı haftada lider Somaspor evinde İçel İY.’nu 1-0 yenerek zirvede puan farkını 1-0 yenerek zirvede puan farkını 5’e çıkardı. Yalovaspor 29. Haftası tamamlanan ligde küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.
Alınan sonuçlar şöyle;
Karşıyaka 0-0 Batman Petrol
Çarşambaspor 1-2 Şile Yıldızspor
Elazığ Karakoçan 0-0 E. Erokspor
Yalovaspor 1-3 Isparta 32 Spor
Çatalcaspor 2-0 Osmaniyespor
Arhavispor 0-0 Altındağspor
Cizrespor 1-1 Erbaaspor
Somaspor 1-0 İçel İY.

* * *

Ahsen, dünya şampiyonasına hazırlanıyor
Türkiye Muay thai Federasyonu tarafından 03-08 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen Gençler-Ümitler (U23) Türkiye Muaythai Şampiyonası'nda Elazığ adına ringe çıkan ve Türkiye Şampiyonu olan Kovancılar Hazar Spor Kulübü sporcusu Ahsen Duran, Mayıs Ayı'nda yapılması planlanan Milli Takım Seçmeleri'ne ara vermeden hazırlanıyor... Gençler-Ümitler (U23) Türkiye Muaythai Şampiyonası'nda Bayanlar 67 kg'da Türkiye Şampiyonu olan Ahsen Duran'ın hedefi Dünya Muaythai Şampiyonası'nda bayrağımızı dalgalandırmak. Şampiyon Ahsen Duran bu süreçte Antrenör Said Uygur eşliğinde çalışmalarına ara vermeden tam gaz devam ediyor.
Yoğun bir çalışma süreci içerisinde olan Şampiyon Ahsen hedeflerini şöyle açıkladı: "Mayıs Ayı'nda bir maçım var ve bu maçımı alarak dünya şampiyonluğuna gitmek istiyorum. Dünya Şampiyonasında birinciliği kazanarak Ay-Yıldızlı Bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızı okutmak ve bu gururu tüm Türkiye ye ve Aziz Şehrimiz Elazığ a yaşatmak istiyorum. Ve ayrıca 2023'te Olimpiyatlara alınan Muaythai Sporunu Türkiyemiz adına temsil etmek istiyorum."

* * *

Takımlarımız hazırlık maçı oynayacak
Yolspor ve Fırat Üniversitesi GSK, yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşıya gelecek...
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek takımlarımız MH Fırat Üniversite GSK ile Yolspor yarın hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. 17 Nisan'da başlayacak yeni sezon öncesi transferde önemli hamleler yapan temsilcimiz Yolspor ikinci hazırlık maçını, Fırat Üniversitesi ise 3. Hazırlık maçını oynayacak.
Yarın saat 14.00'te başlayacak olan müsabakaya Fırat Üniversitesi Sentetik Çim Saha ev sahipliği yapacak. (Spor Servisi)