Spor medyasından Elazığspor'a 'biletli' destek

Spor medyasından Elazığspor'a 'biletli' destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sportif başarısızlığın yanısıra, ekonomik olarak da zor günler yaşayan Elazığspor, iç sahada oynadığı maçlarda yeterli taraftar desteğini bulamıyor. Bu durumu dile getiren ve takıma maddi anlamda destek verilmesini belirten Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, Belediye Kütahyaspor karşılaşmasında görev yapan basın mensuplarının farkındalık oluşturması adına, müsabakaya bilet alarak gireceklerini ve Elazığspor’a bir nebze olsun katkı sunacaklarını açıklamıştı.
Cumartesi günü oynanan Elazığspor-Belediye Kütahyaspor karşılaşmasında görev alan ve akredite edilen basın mensupları, karşılaşma öncesinde stadyum bilet görevlisinden bilet alarak karşılaşmaya “biletli” olarak giriş yaptılar.
TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, tribünlerin dolu olmasını arzu ettikleri bu zor günlerde Elazığspor’un taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, işadamlarından ve Elazığspor’a gönül vermiş kişilerden toplu bilet alımları yaparak bunları maçlara gidecek kişilere armağan  etmelerinin; tribün desteğini artıracağını ifade etti. TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, duyarlılıklarından ve örnek davranışlarından dolayı TSYD’ye bağlı basın mensubu arkadaşlarına da teşekkür etti.