Spor ile Gelen Mutluluk

Elazığ Belediyesi, sadece kendi görev alanında bulunan çalışmalar ile değil, insanlarımızın sağlıklı nesiller oluşturmak amacıyla birçok alanda olduğu gibi çocuklarımızın sosyal yaşantısına da dokunacak önemli projeleri hayata geçiriyor.

Spor ile Gelen Mutluluk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi, öğrencilerin yaz tatili dönemini daha verimli geçirmeleri ve çocukları küçük yaşta spora teşvik etmek amacıyla futbol, basketbol ve yüzme branşında ücretsiz yaz spor okulları açıyor.

Pandemi dönemi nedeniyle birçok sosyal etkinlikten uzak kalan çocukların keyifli bir tatil dönemi geçirmelerine katkı sunacak Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı.

Futbol branşında 6-13, basketbol branşında 9-15 ve yüzme branşında ise 6-12 yaş arasındaki çocuklar, Elazığ Belediyesi Kültür Park Spor Tesisleri Kulüp Binası’nda kayıt işlemlerini yaptırabilecekler. Kontenjanların sınırlı olacağı yaz spor okullarına kayıt yaptıran çocuklara Elazığ Belediyesi tarafından forma ve şort hediye edilecek.

Böyle anlamlı ve pandemi nedeniyle birçok etkinlikten uzak kalan çocuklarımızın spor ile tekrar eski neşeli günlerine dönmesi için böyle bir etkinlik kaçırılmamalı… 

Aileler çocuklarını bu kurslara kayıtlarını yaparak spor ile sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine katkı sağlamalı…

Haydi çocuklar spora!...