Söz sırası TFF'de

Elazığspor'un bir önceki sezon deprem felaketinden dolayı aldığı ligden çekilme kararının aynısını Kastamonuspor bu sezon yaşanan sel felaketinden ötürü TFF'den talep etti

Söz sırası TFF'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kastamonuspor, bölgede yaşanan sel felaketi nedeniyle bu sezon ligden çekilme kararı aldığını açıkladı.
Kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kastamonu'nun afet bölgesi ilan edilmesi üzerine kulüp yönetimi olarak TFF'ye tüm haklarımızın saklı kalması kaydıyla 2021-22 sezonuna katılmama başvurusunda bulunmak zorunda kaldık. Ancak TFF nezdinde ne böyle bir toplantı oldu ne de böyle bir karar tarafımıza ulaştı. Konu ile ilgili resmi gelişmeler yaşandıkça resmi hesabımızdan gerekli duyurular yapılacaktır." denildi. Kastamonuspor geçtiğimiz sezon yer aldığı 2. Lig Kırmızı Grup'ta topladığı 36 puanla 17. sırada yer almıştı. Elazığspor’un 33 puanla 2. Lig’e veda ettiği sezonda en yakın rakibi olan Karadeniz temsilcisinin bu hamlesine Türkiye Futbol Federasyonu’nun nasıl bir yanıt vereceği büyük merak konusu.