SOYLULUK BUDUR İŞTE

SOYLULUK BUDUR İŞTE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği günden bugüne özellikle terörle mücadele konusunda önemli başarılara imza atan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki konuşmasında PKK'nın öldürdüğü sivillerin fotoğrafları göstererek, "bir defa olsun kınamadınız, az buçuk haysiyetiniz olsa siviller için baş sağlığı dilersiniz" demesi hem yürekli bir çıkış hem de her defasında insani mesajlar verilerek masum gösterilmeye çalışılan HDP’lilerde şok etkisi oluşturdu.

Bakın neler söyledi soylu ve yürekli ses Süleyman Soylu; "Teröristin adını cadde ve sokaklara veren, arka odadaki Kandilin müfettişlerinden talimat alanlara göz yummuyoruz artık. İspanya Batasuna'ya ne yaptıysa biz onu yapıyoruz. Terörizme destek verenler kınamayanlar dinleyin, Batasuna avukatları AİHM'e itiraz edince net bir karar verdiler. 'Karar doğrudur, sözleşmeye aykırı değildir' dediler. İtalya'da olan biten bizdekinin aynısıydı. Ne dünyadan ne muhalefetten kimsenin gıkı çıkmadı. Yunanistan'da Altınşafak Partisi'ne yapılandan farklı bir muamele yapmıyoruz, teröriste terörist diyoruz, destekçisine de terörist diyoruz. İmralı'daki devrik terörist başına da terörist diyoruz. Edirne'deki Demirtaş'a da Karayılan'a, Duran Kalkan'a da terörist diyoruz. Biz içeride olan biten her şeyin farkındayız. Sabahtan beri konuşmaları dinliyorum hiç Demirtaş'ın adı geçmiyor, ne oldu Demirtaş'ı açığa mı aldınız ne oldu. Nereden zuhur ettiği belli olmayan yeni partilerin size yaranma çalışmaları bize sökmez, onlardan PKK'ya ne deva olur ne de gelecek olur. Sizin az buçuk haysiyetiniz olsa şu siviller için bir gün başsağlığı dilerdiniz. Haysiyetsizler, haysiyetsizler, haysiyetsizler. Bu çocukların hesabını vereceksiniz. Bunlar emekçi, işçi, PKK'nın kölesi olmuşsunuz. Kürtler de Aleviler de bu ülkenin çimentosudur. Çocuk terörist bunlar, bunların kim olduğunu biliyor musunuz, bunlar sizin burada PKK'nın annelerin evlatlarını kaçırıp ellerine silah verdiği çocuklar. 14-15 yaşında bu çocuklar. Yalandan Müslümanlıktan bahsediyorsunuz. PKK terör örgütü köylere gitti kocalarını evlerden çıkardı kadınlara tecavüz etti. Alçaklar. Beni söyletmeyin. Artık belediyeler devlete çalışıyor. Oh, paralar PKK'ya gitmiyor millete gidiyor oh. Not alın kayyumdan aldığımız belediyelerin hepsi hapis cezası aldı bu da size kapak olsun."

Evet, kapak olsun, bugüne kadar “PKK terör örgütüdür “ diyemeyen HDP’lilere…

 Kapak olsun, Demirtaş’ın saz çalıp türkü çığırmasına övgüler yağdıran, hikaye kitabına methiyeler dizen saftiriklere..

Kapak olsun teröristlere karşı yapılan operasyonları kınayıp bildiri yayınlayan sözde akademisyenlere…

Kapak olsun, terör seviciliği yapan sanatçı yazar ve edebiyatçı bozuntularına.

Kapak olsun, HDP’nin ve PKK’nın asıl amacının Kürt halkları olmadığını, bu yapılanmaların tek misyonlarının Türkiye’nin bölgede bir güç olmasını isteyemeyen küresel güçlerin piyonu, oyuncağı ve silah çöplüğü olduğunu hala anlamayan sözde demokratlara..

Ve selam olsun, Bakan Soylu’nun açıklamalarını yerinde bulan ve böylesi gerçekleri muhataplarının yüzüne açıkça ve hak ettikleri dilden söylediği için mutlu olan akıl ve vicdan sahibi, bayrak-vatan aşığı ve memleket sevgisini her şeyin üstünde gören insanlarımıza…

Ve selam olsun, tüm bu gerçekleri, sadece meclisteki satılmış piyonların değil, kurguyu yapan ve Türkiye’nin önünü kesmeye azmetmiş tüm  karanlık oda mahfillerinin gözünün içine baka baka, kulaklarını yırtarcasına haykıran İçişleri’nin asil, soylu ve korkusuz bakanı Süleyman Soylu’ya…